Mellek feszesítése.Hogyan? (beszélgetés)
Kis súlyzókkal (vagy jó a félliteres vizes palack is, megtöltve) kar gyakorlatokat kell végezni. Vízszintesen tartod a kezed kinyújtva felemelve, magad mellett, és összezárod a karjaid magad előtt. Illetve magad előtt tartod, és emelgeted. Hülyén tudtam leírni, de sztem a lényeg levehető :D A lényeg, hogy rendszeresen kell csinálni. Ha az ember rendszeresen csinálja, akkor egy idő után nagyobb súlyokra is válthat. Ez segít a mellizmokat erősíteni.
Amúgy Rubint Rékánál ha rákerestek neten, vannak nagyon jó ilyen jellegű gyakorlatok. :)
torna, torna, tornázom, persze, elég sokat, mert amugy se akarom , hogy löttyet legyek ekkora suly veszteség után!
krém, vagy valami plusszban nem segit?
megértelek.
én 2és fél hónapja szültem és most már nekem is kicsit meg vannak ereszkedve.
valakinek valami jó mellizom erősítő módszere?
Nem tudom ilyenre gondoltál e:)
Én rendszeresen tornázok kisebb nagyobb kihagyásokkal, már elmúltam 40 éves és nem lógnak csak egész kicsit a melleim. Simán tudok pólót melltartó nélkül hordani és nem néznek ki rosszul:)
Szerintem ez genetika kérdése is. Én első alkalommal 28 évesen vettem fel melltartót.
Hogy mi számít? Genetika? Melltartó nélküliség? Torna? Lehet, hogy minden együtt.
Szia!
A legjobb módja szerintem a mellizom erősítése. Nekem az bevállt. Sokat formál a mellen, ha alatta feszes az izom. És megemeli. Én bevallom, nem próbáltam más módszert, de én is kíváncsian várom a fórum fejleményeit. Nekem azt is megírhatná valaki, hogy nagyobbítani hogy lehet. Nem a szilikonra vagyok kíváncsi, hanem természetes módszerekre. :)
szia
nem vagy ezzel egyedül. engem is érdekelne :) de amúgy neked problémáid vannak?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a felkarmomon (tricepsznél) feszesíteni a bőrt, eltűntetni a narancsbőrt?
- Fogyás után hogyan feszesíted a bőröd?
- Hogyan tudnám mélyebben feszesíteni a bőrömet?
- Rubint Réka - Feszesítés 2013 DVD tapasztalatok
- A karomon és a hasamon elég sok a felesleg.. ezt valamivel nem lehetne feszesíteni?
- Alakformáláshoz, feszesítéshez kinek a fitnessz dvd-jét ajánljátok?