Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melegszendics másképp (sajtkrém) fórum

Melegszendics másképp (sajtkrém) (beszélgetős fórum)


15. 34c48a3825 (válaszként erre: 14. - A0c1361e44)
2012. nov. 25. 10:06
A világ összes egyéb ételét, ezeken kívül.
14. a0c1361e44 (válaszként erre: 13. - 34c48a3825)
2012. nov. 23. 15:49
Hát akkor mit ennél?
2012. nov. 23. 13:55
Én nem ennék sem löncshúst, sem párizsit (sem trancsírozva, sem egészben), sem pedig pörköltöskenyeret melegszendvicsként. Igaz, hidegen sem.
12. 6dff6a352f (válaszként erre: 11. - SzánI.)
2012. nov. 22. 17:18
:))))))))))))
11. SzánI. (válaszként erre: 9. - A0c1361e44)
2012. nov. 22. 16:40
Darált löncshúst még a macskának sem adnám. Itt csak az a kérdés, hogy mi nincs a löncsbe. :P
10. cel
2012. nov. 22. 14:55
Reszelt sajtot elkeverni tejfölben, esetleg még krémsajt is és mehet bele és már lehet is kenni a kenyérre. Variálhatod azzal, hogy színezed csemegepaprikával, petrezselyem zölddel, vagy bármit adhatsz hozzá (sonka reszelék, maradék sült hús) mindent amihez kedved van. Nagyon finom.
2012. nov. 22. 14:19

Igen, ízlések...

Én meg nem enném a májkrémes, darált löncshúsos melegszendvicset. Bár én igen hagyományosan étkezek, ezért maradok a jól bevált recepteknél.

2012. nov. 22. 14:08
Köszönöm!
7. e584b61b26 (válaszként erre: 6. - 6dff6a352f)
2012. nov. 22. 12:02
Azért nem keverem össze a maradék fasírtot a tejszínhabos pudinggal! :D :D
6. 6dff6a352f (válaszként erre: 5. - E584b61b26)
2012. nov. 22. 11:54
Erről eszembe jutott még taknyos nyerek voltam és ettem marhapárizsiba tekert túrórudit :)))))
2012. nov. 22. 11:52

Na akármikor be nézek a hűtőbe tudok csinálni valami isteni melegszenyókrémet!

Ha nem eszünk egy hónapban vagy 10-20újdonságot akkor egyet sem!Ennek csak a képzelet és az ízlés szab határt!

2012. nov. 22. 11:47

jó melegszendvicshez kell feltét is!


házi májkrémes - baconos - paradicsomos sajtos isten királyság... :D


vagy vajkrémes - csirkemell sonkás - ananászos sajtos gyönyör :P


gombakrémes - új hagymás! :))


vaaagy erdélyi padlizsán krémes - lila hagymás - sajtos istenség :)


vagy pl paprikát, hagymát, ubit, sonkát finomra összekevered picire vágsz hozzá paradicsomot és a tetejére egy tojás sajttal megszórva... vááááá :))))

3. *ForróCsoki* (válaszként erre: 1. - 337559eb16)
2012. nov. 22. 11:44

Mi darált löncsöt szoktunk venni, ezt összetörjük, majd összekeverjük fokhagymás tejföllel, ez megy a kenyérre, a tetejére reszelt sajt és irány a sütő.

Finom szokott lenni. :)


De már csináltunk "savanyúságosat" is. Ott vegyes savanyúságot tettünk pluszban a szendvics tetejére, az is finom volt. :)

2012. nov. 22. 11:42

Én a hagyományos krémet szoktam csinálni.

Darált húsból pörkölt és azt besamelmártással dúsítom, illetve párolt gomba besamelmártással dúsítva.

Szoktam még párizsiból is csinálni: darált párizsi+tejföl (gondolom ehelyett lehetne sajtkrém is+fűszerek.

2012. nov. 22. 11:25

Tudtok olyan otthoni házi receptet írni ami felturbóz egy hagyományos melegszendvicset?

Gondoltam itt arra, hogy alapnak natur sajtkrém valamivel összekeverve, hagyma ilyesmi....? Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook