Megvezetett boldogság... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megvezetett boldogság...
Ja bocsi!Vagom.Hat akkor hajra!Nem nagy kunszt.Beregisztralsz,rakeresel elsokorben a nevere,lakhelyere,korara,ha ott semmi akkor a kepeket megnezed vagy keresel olyasmit ami ra jellemzo es amivel esetlegesen kerkedne,vagyis amire buszke...
en a minap pont egy ismerosomet lattam a randivonalon ugy hogy volt egy ezer eves regem a regi email cimemmel,es csak bekukkantottam az emilemre,hogy mizu ott meg jott az uj tagok listazasa,es basszus a sracnak pici gyereke van szep feleseg es megis csinalja a hulyeseget.
hm, két dolog jut most eszembe.
egyrészt nem károsított, mivel a pénzt nem csak kivette, vissza is adta, de akkor miért kellett neki(mire) ha ezt nem mondja el neked. másrészt pedig teljesen értelek, hogy csalódtál, hisz ha nem is hazugságnak nevezném, de eltitkolta, amit csinált.
és a megbeszélések alkalmával mikor megkérdezted, hogy miért nem mondta, hogy kell neki erre meg erre, és kivesz, mit válszolt?
miért nem beszélte meg veled?
erre nem nagyon lehet kitérő választ adni, pláne úgy, hogy azért mégiscsak a TE zámládról van szó.
Beszelgettem en mar vele annyit errol,hogy lassan orabert szamolhatnek erte.
A dolog lenyege,hogy eltuntetett elolem bizonyos pairokat.Koztuk az en bankszamla kivonatomat.Pedig volt hozzaferese,amolyan szabadon hasznalhato penz volt mindkettonk reszere.O kivett rola penzt,majd visszatette es nem akarta,hogy en lassam a penzmozgast ezert a szamlaertesitot kivette a postaladobol es eldugta elolem,na persze,hogy en meg megtalaltam,es plusz meg par napja mikor rakerdeztem,hogy most nem kaptam ilyen reszletezot,mikor jon ,erre az volt a valasz,hhogy majd...egy szoval sem,hogy jajj anyukam nalam van ecetera...na ez volt az egyik,meg egybem a lenyeg!Mert hat ne b.ssza mar meg hogy egyutt elek vkivel es eltunteti elolem az en bankszamlakivonatomat.Raadasul ugy hogy marhara nem volt lenyeg,hogy onnan kivett penzt,plane ugy nem hogy vissza ia rakta.
Én is mindig mindent kiderítek.Ha hazudik akkor is rájövök a dolgokra...
Sőt,én szerencsétlen azt is kiderítettem még januárba hogy meglepi szülinapi bulit szervezett.Na akkor haragudtam magamra :-)
En most is ilyen dilemmaban vagyok,mert a mostani paromat is hazugsagon kaptam:(,de nem akarok ennek egy kulon topikot nyitni.De tenyeg tanacstalan vagyok,hogy vajon meddig es mit lehet elnezni vkinek?Erre valszinu ugyis olyan valaszokat kapnek,hogy hagyjam ott azonnal,vagy beszeljem meg vele ugyis csak ketten tudjuk megoldani stb.Es hat tenyleg...
De torom a fejem,nem veletlenul ulok itt a hoxa elott orak ota,aludni se tudok...
hát egy ilyen pasi valóban csak "dobozolást" érdemel!!!!
igérget, aztán minden ugyanúgy megy, ahogy addig....
pfff, ez a pofátlanság teteje, sztem.
nem érdemel meg Téged! és ha ilyenekben leli örömét, családra, gyerekre főleg nem érett.
szia!
hány évesek vagytok?
Én dettó, ugyanígy voltam még 18 évesen, 3 évig egy ilyen kapcsolatban. bár mi közellaktunk, de ugyanígy flörtölt, amit azzal intézett el, hogy gyan már, ez csak net, úgysem találkozunk. hát köszi...
Ugrás a teljes írásra: Megvezetett boldogság...