Megmenthető egy házasság? (beszélgetés)
Se kedvem, se időm ezzel foglalkozni.
Nem kell aggódnotok, megvagyok, az ügyvéd pedig dolgozik az ügyemen. Remélhetőleg előrébb jutunk. Csak rettenetesen fáradt vagyok.
Sziasztok!
Nem szeretnék többet ide írni.
Akit érdekel valami, az írjon privit.
Persze sajnálnám, ha nem tudnánk Böbéről, de meg is értem. Lehet besokallt... Reméljük vannak barátai, akivel tud beszélgetni. Ilyen ez az internet, barátságok ritkán köttetnek, néhány pillanatig egymás mellé sodródunk... akik hozzászóltunk, minket is megérintett a történet, ki-ki saját életét élte újra, vagy csak egyszerűen élettapasztalatát akarta átadni, jószándékkal. Talán most csak ennyi volt a szerepünk. Egyébként a nlcafen is indított topikot, de ott sem jelentkezik.
Csak remélhetjük, hogy nincs nagy gond... Én mindenesetre szorítok neki - ha még olvasod, Böbe!!! :-)
Igen jól érted.
Nem szabad alábecsülni az ellenfelet.
Én is remélem,nincs nagy baj,csak egy ideig nem ír Böbe,mert nagyon el van foglalva.
Pedig várjuk a fejleményeket.
Jól értem, arra gyanakodtok, a férje, vagy a nője is olvassa a fórumot?
Igen, zárt klub.
Az olvassa, és írhat akit beenged.
Elejétől kezdve olvasom a fórumot,de még nem szóltam hozzá.Böbe rémes ami veletek történik,de biztos,hogy jól jöttök ki belőle.A lányok nagyon jó tanácsokat adnak itt neked,szerintem nagy segítsėg.
A gyerekek egyèbként most hogy viselik azt,ami veletek történik? Na és te? Nagyon vigyázz magadra,nem szabad padlóra kerülnöd. Tudom,könnyű ezt mondani. Írjál azért néha,adj hírt magatokról.
Teljesen így gondolom én is.
Még annyi Böbe, hogy ne engedd magad becsapni ha esetleg a "ki van nyalva a segge" effektus miatt visszamenne hozzád. Az is lehet hogy a nő dobta, ő meg majd fordítva állítja be, mert nagy úr a kényelem. :) Ilyeneknek ne dőlj be, most már csak előre! Vissza ne engedd!
Szerintem is érdemes lenne valami zártabbat csinálni egyébként, a friss regeket meg nem kell beengedni, csak aki lenyomozható a Hoxás "előéletéből" :)
Sziasztok!szia Böbe! A legelejétől olvasom a forumot, végig izgultam, hogy mik lesznek a fejlemények. Csak azert szólnék hozza,hogy Böbe!ne hagyd magad! Ez egy gerinctelen ember! Meg sem érdemelt téged! Nyilvan neked is vannak hibaid vagy a másikat bosszantó szokasaid, es neki is, de az ahogy kezeli a helyzetet komolyan mondom a legalja! Rmelem jol a Földre huppan! Es a bíróság melletted es a gyerekeid mellett lesznek maximálisan! Legy erős! Engem a volt elettarsam jóformán kisemmizett,mert nem birtam.a stresszt meg az örökös vitákat. Es mindez ugy hogy mindig ő akart szakitani velem en meg visszakonyorogtem kábé, aztan egyszer mikor mondtam hogy jo akkor legyen vége akkor meg nem.hitte el. Aztan Míg kikuldetesben voltam lecserélte a zárat,nem.fertem hozza a cuccaimhoz. es aztán lebaszott az ugyvednel hogy a regi kulcsokat miert nem adom oda. Azóta sincs senkije! Es sorolhatnám...
Szoval semmilyen körülmények közt vissza ne engedd azt a szemetet aki egy jott ment no miatt képes volt otthagyni a családját es negy kisgyereket! Es taposs a tökére az ügyvéddel egyutt! Drukkolok!amig nyilvános a fórum olvasni fogom.remélem happy End lesz a vege böbéjéknek! Bocs a hibákért de telefonról nyomkodok.
Van jó pár ffi kollégám. Vannak megnyilvánulásaik, elég érdekesek.
Nem túl nehéz levonni következtetéseket...
További ajánlott fórumok:
- 12 napos kiskutyát tegnap megnyomta az anyja, azóta nem mászik, viszont eszik rendesen. Szerintetek megmenthető?
- Miért mentek tönkre az erkélyládában az álló muskátliim. A szára megpuhult, a levelei elsárgultak. Még megmenthetők?
- Letört egy nagy hajtás a futómuskátlimról, ami tele volt új bimbókkal. Megmenthető v. hogy, le lehet gyökereztetni?
- Mit tegyek, ha a kimosott tollkabátomban helyenként összeállt a toll? Kidobjam vagy megmenthető?
- Túl csípős étel megmenthető még?
- SOS!! Megmenthető a lekvárom?!