Megasztár - Tóth Lüszi rajongók (beszélgetés)
Sebaj, de az ő lemezét fogom megvenni, mert élvezet hallgatni. És valahol ez a lényeg.
Egyébként Pacsirtával is úgy vagyok, hogy nagyon tetszett, de nem sajnálom, hogy kiesett, mert tud majd élni a lehetőséggel.
Egyébként pacsirta azt írta, hogy valentin napra lesz lemeze.
Azt hiszem ő nem is vágyik másra.
Viszont, ha már világszínvonalról volt a műsorban szó, szerintem ő az egyetlen, aki betörhet a külföldi piacra és ehhez adott ez a stílus is.
Valóban:-)
Én új kedvencet találtam személyében az biztos.
Nekem pont az tetszik, hogy a stílusánál marad.
Ahogy Rúzsa Magdi rokkosította a dalokat én most azt várnám tőle, hogy szvingesítse a saját ízlésére a következőket is.
Csak, mint azt írtam, ez nem felel meg a mai sztenderdnek.
Én csak a Viktort nem akarom:-(
Szerintem megalázta azt a dalt szombaton.
Eddig csak szimplán nem szerettem, de ez ronda volt.
Krisztián rendben van, de nem tud kitörni a saját műfajából, így kezd uncsivá válni.
A következő héten lehet, hogy őt ejtik ki, mert túl jó a hangja. nem is hamis. Hát így mit keres ott? :P
Pont azért szórták ki. Túl jó volt. A következő kieső Tamara lesz, már kétszer állt kint... Pedig jelenleg ő a legjobb a mezőnyben, meg Hien.
Aztán egy Lüszi-Király Viktor döntőnél már oly mindegy, melyikük nyer, nem? ...
Utasi Árpi a szociális helyzetére való tekintettel nyert. Nem az döntött, hogy milyen kis furi. Sokaknak megesett rajta a szíve amikor a döntő előtt lehozta az egyik heti újság milyen putriban él és életében még csak egyetlen egy farmarnadrágja volt.
Ha rendezett körülmények között élt volna, nem ő nyeri az biztos. Szerintem....
Nincs átütő hang?????
Akkor Krisztiáné milyen?:-(((
Az a baj, hogy ő nem felel meg a közízlésnek. Mindegy éhen halni már nem fog az tuti.
Nem tudom meddig jut el. Biztos, hogy van szavazóközönsége.
Én most először a Kárcsikát távolítanám el, mert nagyon irritál.
De Lüsziről az a véleményem , hogy szép volt jó volt köszönöm ennyi. És itt kéne a szülőknek is befejezni. Megmutatták, hogy ilyen is van, de nem itt a helyed pici lány.
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)