Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megasztár - Tóth Lüszi rajongók fórum

Megasztár - Tóth Lüszi rajongók (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
1184. d88030a7e1 (válaszként erre: 1174. - 036bf4cfe4)
2008. nov. 20. 12:42
Olvasd el a következő hozzászólást! No ez az amit az te az életben nem fogsz megtanulni.
1183. 68f3da251d (válaszként erre: 1182. - 12e44458f8)
2008. nov. 20. 12:39
igaz, igaz, igaz. Az egész TV2 trágya.
2008. nov. 20. 12:33
Belenézetm és nekem nemcsak a kislány nem tetszik, hanem ez az egész "műsor". Nincs már meg az a varázsa mint az elsőnek! Agyon reklámozott borzadály lett! Vergődik a TV2 és az az összes műsorán látszik!
1181. 68f3da251d (válaszként erre: 1179. - 036bf4cfe4)
2008. nov. 20. 12:03
Mindenféle perverzóra készszerítette a gyerekeket
1180. LiliN (válaszként erre: 1170. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 11:59

oh, persze, csak addig nem tetszik, ameddig hien javára hasonlítok, tudom.. :))))

neked baj lehet a felfogásoddal.. olvasd szépen vissza és értelmezd amiket eddig írtam, mert úgy látom nem megy..

hol írtam ilyet, hogy szeretem hient???? senkit nem szeretek, számomra érdektelen idegen mindegyik.. csak van aki szimpatikus nekem és van aki nem, ennyi az egész..

leírom a véleményem, mert jogom van hozzá, senki nem tilthatja meg..

ha jól tudom, senki nem kényszerít fegyverrel a kezében, hogy engem olvass, pláne hogy egyet érts velem..

akárki akármit mond, nekem megvan a saját véleményem, senki és semmi nem tud befolyásolni, mert nem bábu vagyok, akinek a mások szavai alakítják a véleményét..

szóval ne fáraszd magad, nem vagy rám hatással sem te, sem más..

az alapján alakítom ki a véleményemet, amit ÉN látok, hallok, tapasztalok, érzek és nem az alapján, amit más............

1179. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1177. - 68f3da251d)
2008. nov. 20. 11:55
Mit mívelt az a nagyi?
1178. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1175. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 11:50
Én láttam a Józsi barát interjúját az anyukákával. Nagyon jó emberismereti adottságaim vannak, reakcióm le is írtam ezt a nőt én páros lábbal rúgnám p****n. Ez nem durvaság, nincs más kifejezés ami illik rá. Ez pont nem a védelmező anyuka.
1177. 68f3da251d (válaszként erre: 1175. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 11:48
Igen, erre jó példa a nagyi, akik a kék fényben volt :-)))
1176. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1168. - D88030a7e1)
2008. nov. 20. 11:40
A fórumok pont azért vannak hogy kritzáljunk, mi másért? A körbebólogatás mire lenne jó? Az élet dolgainak ismeretéhez nem szükségeltetik bizonyos számú gyerek. És vannak képeségek melyeket nem lehet oktatási intézményekben elsajátítani.
1175. hjaniko
2008. nov. 20. 11:36
Persze, ez túlzás, de az természetes, hogy az ember a gyerekét minden rossztól óvná, védené.
1174. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1171. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 11:34

"Ha valaki, bárki az én gyerekemre csak hasonlót merne írni vagy mondani kitekerném a nyakát"

Arányérzék kérem.

1173. hjaniko
2008. nov. 20. 11:34

Nem Lüszi és nem az anyja tehet arról, hogy a korhatárt leengedték. A kislány, ahogy az édesanyja mondta, megörült ennek és jelentkezett.

Eleve rossz ez, hogy a felnőttekkkel együtt kell versenyeznie- valóban.

De ha már valaki így elszúrta ezt a dolgot, miért hibáztassuk a gyereket, aki valóban tehetséges?

1172. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1169. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 11:31
De könyörgöm azt nem is gondolod hogy az egész az anyja megalomániája miatt van? Meg a televízióknak is illene tudni hogy egy 12 éves gyereknek az iskolában a helye nem megalomániás vetélkedőkön! A közelmúlt példái nem voltak elegek ahol jóval idősebbek nem tudják feldolgozni a dolgokat?
1171. hjaniko (válaszként erre: 1167. - 036bf4cfe4)
2008. nov. 20. 11:24
A közmondások jól mennek,azt látom, de mire gondolsz???
1170. hjaniko (válaszként erre: 1161. - LiliN)
2008. nov. 20. 11:23

Nevetséges ez a sarkítás, összehasonlítgatás.

Miért csak úgy lehet Hient szeretni, hogy a másik kislányt lehordod mindennek?! Kükön nem működik nálad ez az érzelem?

Hien más típus, aki általában flegmatikus arccal fogadott minden hírt - Lüszin meglátszanak az érzelmei. Miért baj ez?

És rájössz majd, hogy az életben nem minden fekete-fehér ; ez buta, ez intelligens, ez szép, ez csúnya - rengeteg más árnyalat van még!

1169. hjaniko (válaszként erre: 1163. - D88030a7e1)
2008. nov. 20. 11:19

Egyetértek veled abban, hogy a szülei dolga lenne a kislányt "leszállítani a földre", ha kell.

De lehet, ez is kevés, s majd a saját kárán tanulja ezt meg. Nem tudom.

De alapvetően az a lényeg számomra, hogyan énekel a kislány, nem egy-egy fintora vagy mozdulata.

S ahogy énekel, az - nekem - tetszik.

1168. d88030a7e1 (válaszként erre: 1167. - 036bf4cfe4)
2008. nov. 20. 10:52

Elolvasván hozzászólásaidat a Te rendkívüli bölcsességedet valóban nem érhetem utol.

Hány gyermeked van, hogy ilyen okos vagy és jogot formálsz egy hasonló helyzetben lévő anya véleményének kritizálására?

1167. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1166. - D88030a7e1)
2008. nov. 20. 10:32
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2008. nov. 20. 10:25

Másrészt pedig nekem is ellenszenves lett idővel ez a kislány, de nem értem az embereket, hogy lehet ilyen elvakult gyűlölettel gyalázni egy kislányt.

Ha valaki, bárki az én gyerekemre csak hasonlót merne írni vagy mondani kitekerném a nyakát.

Az sem tetszik, ahogy anyuka anyai mivoltát egyesek megkérdőjelezik, de tény, hogyha a gatyám rámenne egy perre, akkor is kimenekíteném a gyerekemet egy ilyen helyzetből. Ha a mega, mint verseny nem teszi tönkre lelkileg, akkor majd a közutálat tönkre fogja. Egyre jobban sajnálom.

1165. d88030a7e1 (válaszként erre: 1159. - Manólányka)
2008. nov. 20. 10:21
Teljesen egyetértek veled:-)
1164. LiliN (válaszként erre: 1162. - Manólányka)
2008. nov. 20. 10:21
igen, biztos van abban igazság, amit írsz.... DE ismerek rengeteg egyke gyereket, aki olyan mint Hien és ismerek 5 gyerekes családból származó tehetséges kislányt, aki olyan mint lüszi.. nyomulós, törtetős, beképzelt, agresszív... pedig négy testvére van.. :)
1163. d88030a7e1 (válaszként erre: 1160. - Hjaniko)
2008. nov. 20. 10:18

Nem láttam a műsort (Joshi)csak olvastam róla, de nem reális így a képem. Azt viszont tudom, hogy az én kislányomnak is vannak álmai van egyénisége, úgy ahogy nekem is voltak. DE! Ha én látom, hogy kedvenc lánykám kicsit elszáll magától, akkor leülök vele beszélgetni és elmagyarázom neki, hogy ez bizonyos embereknek ellenszenves lehet és meg kell próbálni úgy élni az életünket, hogy szerethető és boldog emberek legyünk. Ez nálam hozzátartozik a nevelés minimumához.

Valamint tudom, hogy vannak álmai, hagytam, hogy kipróbálaj benne magát, de mivel én vagyok az anyja és felnőttként nekem kell tudnom, hogy mi a jó neki ezért terelgetem és próbálom azt tudatosítani benne, hogy az álmait felnőttként váltsa majd valóra, ha erre megérett.

Természetesen van akarata is, de ezt is az én felelősségem egészséges keretek között tartani.

Nem vitatom, hogy anyuka a maga módján jót akar a gyereknek, de ennyi kritika után rájöhetett volna, hogy nem jó úton halad.

Az hogy Lüszike ellenszenves lett a legtöbb esetben csak és kizárólag az ő hibája. Szülőként és kívülállóként látnia kell, hogy Lüszi mit csinál rosszul és ha már ott van mellette, akkor nem belelovalni, hanem elmagyarázni, hogy mit kell másképp csinálni.

1162. Manólányka (válaszként erre: 1161. - LiliN)
2008. nov. 20. 10:07

Ez azért van mert Hien olyan családból származik,ahol több gyerek van,és már megszokta,hogy nem mindig körülötte forog világ.

Lüszi viszont amennyire én tudom egyke,anyuci mindig leste minden kívánságát,minden akaratát,ahogy az az egyedüli gyerekeknél lenni szokott:)(-a legtöbb esetben)

1161. LiliN (válaszként erre: 1159. - Manólányka)
2008. nov. 20. 07:18

csendben jegyezem meg, hogy hien is gyerek és remekül viselte a kiesést, intelligens módon és mosolyogva, mint egy felnőtt... érdekes, ő is csak 14 éves, mégis párosult neki a tehetség mellé agy is, nem az volt hetekig mint lüszikénél, hogy hülyegyerek módjára nyomult a kamerába...

fridinek, mesternek igaza van....

és ne hozzátok fel az egy év különbséged, mert hien 13 évesen is ilyen volt, lüszi meg 14 évesen is ilyen lesz..

egyébként nézzétek vissza hien meg lüszi eddigi nyilatkozatait..

hien egy okos, értelmes kislány, lüszi meg egy buta, ostoba gyerek...

NEKEM ez a véleményem..

és NEM vagyok hien rajongó, semmilyen rajongó nem vagyok, csak kedvtelésből nézem a megát!

1160. hjaniko
2008. nov. 20. 05:54

Nem hiszem el, ami itt folyik - bár azért vannak, akik igyekeznek tisztán látni, és - remélem - már nem az a pár rosszindulatú ember uralja a fórumot...de persze, akinek nincs igazi mondanivalója, már megint elővette a "név-témát", ami tényleg lerágott csont.

Tegnap megnéztem Lüszi anyukájával a beszélgetést (Joshi Bharat). Teljesen értelmesen elmondta, mi a baja a bulvárszerzőkkel.

Aki erre talán nem lenne képes, persze azonnal rásütötte:"Huu, betanult szöveget mond!"

De tőlük nem is vártam mást.

Amúgy ha az ember fellép valahol közszereplőként, felkészül arra, az érveit is felsorakoztatja, ez világos. Bár lehet, némelyeknek jobban tetszett volna, ha földöntúli hangon elbődül vagy ráborítja Joshi Bharatra a stúdiót, esetleg hisztériás rohamot kap. Akkor mondhatták volna: Ugye, mi megmondtuk...!

Nem tette, hanem elmondta a gondolatait, értelmesen és logikusan.

Meglátjuk, mi lesz szombaton...

A kislány tehetséges, a többi majd kiderül. Ha kiesik, az sem gond, ha igazán jó, hallunk mi még róla.

Ami az integetést és a felvett kis szokásokat illeti - ezt mondani is szokták nekik, hogy csinálják, más is csinálta már, számomra nem az a lényeg, hanem a produkció.

És tiszteletreméltónak tartom, hogy ez a kislány síkra száll az álmaiért - s mindent megtesz, hogy megvalósuljanak.

Azt gondolom, még nem most tudjuk meg, milyen esetleges negatív hatással lesz ez az egész szereplés az egyéniségére ill. a hosszú távú fejlődésére.

1159. Manólányka (válaszként erre: 1158. - C33bd8536b)
2008. nov. 19. 23:01

Hát én képes vagyok inkább jót feltételezni,minthogy arra fogjam mások véleményét,hogy milyen irigy is a magyar ember :) Szerintem se ott a helye,még akkor sem ha megvan hozzá a tehetsége...Az a baj,hogy még nagyon fiatal, és egy felnőtt lehet hogy tudja kezelni ha kiesik,de neki elképzelhető,hogy nem fog menni...És a Lüszi nem az első 5ben akar benn lenni,hanem nyerni akar....

Egyébként lehet látni,hogy mennyire változik a személyisége,ahogy egyre "híresebb" lesz...Az elején nekem nagyon szimpatikus volt,aztán hétről hétre egyre jobban kezdett zavarni,hogy kikapkodja a műsorvezető kezéből a mikrofont, és rohan a kamera után, hogy integessen...A másik meg,hogy igaz hogy a Friderikusz nem azért van ott mert annyira ért a zenéhez de akkor is egy sokat látott ember és már csak a koránál fogva is tiszteletet érdemel,tehát ha kritizál se merengetem a szemem és vágok pofákat.

Azért nem a Lüszit kell hibáztatni,hogy ilyen fiatalon itt van,hanem az anyukáját-aki mellesleg pedagógus és tudnia kéne hogy ez milyen hatással lehet a gyerekére- és a médiát,amiért az ilyen kislányokból sztárt csinál.....Máshol olvastam,hogy ha most nem megy el a Lüszi a Megasztárba elszalasztja élete lehetőségét...Annak idején a második megába jelentkezett egy fiú, akit Presser azért küldött el,mert a 16 évét kevésnek találta....Ő volt Márk (S.O.S szerelem srác).Véleményem szerint fele annyi tehetsége nincs mint Lüszinek mégis befutott.

Én nem vagyok irigy Lüszire,inkább sajnálom Őt,sajnálom,hogy a mai világban egy gyerek nem lehet gyerek, hogy a Paris Hilton meg mindenféle ilyenolyan jött ment úgynevezett celeb kell hogy legyen a példaképe.

Nem lehet egy kislányra haragudni,nem lehet utálni....még fiatal a környezete alakítja a személyiségét,és az ellenszenv fog nyerni a szavazatok kapcsán.

Nem azért fog kiesni mert nincs jó hangja,hanem mert egyre ellenszenvesebb lesz a nézőknek.

De mint mondtam még fiatal,lesz még lehetősége hogy a tehetségét kamatoztassa.

1158. c33bd8536b (válaszként erre: 1154. - Manólányka)
2008. nov. 19. 22:23

Manólányka, Te biztosan nagyon jószándékú vagy, de nem tudhatod, hogy kiből mi lesz 10 év múlva és miért.

Nem tudom, hogy tud-e veszíteni (a legtöbb ember nem tud, idősebben sem), mert egyelőre nem veszített, de még ha kiesik is a héten, az első ötben lenni, nem egy kimondott kudarc.

A mocskos média világától viszont már késő félteni, megtapasztalta szegény azt már csőstől az utolsó hetekben.

Mondd csak, te tényleg azt látod a hozzászólásokban, hogy az "emberek féltik a kislányt"?

1157. c33bd8536b (válaszként erre: 1155. - 036bf4cfe4)
2008. nov. 19. 21:44

De bizony az! Az eredetiben, mondtam már J.R.-nak szólították, ami a két neve rövidítése, és arrafele nagy divat. Amúgy a feleségét is átkeresztelte a magyar szinkron, mert a hölgynek Sue-Ellen volt a becsületes neve, míg a magyar fordításban, úgy emlékszem, Samanta-nak hívták.

Ha nekem nem hiszel, nézz utána az imdb-n.

1156. tücsimücsi (válaszként erre: 1154. - Manólányka)
2008. nov. 19. 21:15

Manólányka, Nálad a pont.)))

Ezennel legalább szombatig zárjuk is le a témát, mert már nem lehet tovább rágni a csontot.

Aki eddig nem tudta felfogni miről is beszélünk, azt már én is csak sajnálni tudom.

1155. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1152. - C33bd8536b)
2008. nov. 19. 21:13
John Ross Ewing volt a hivatalos neve de sokan az öccse is az apja is Jockeynak hívták ez nem magyar találmány.
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook