Megasztár - Tóth Lüszi rajongók (beszélgetés)
nem tudom, hogy olvassátok-e a blikk.hun, borsonline.hu-n és storyonline.hu-n megjelenő lüszis cikkeket és a hozzászólásokat.....
tanulságos..!
Ha ennyit filóztatok volna a hitelfelvételekről is, mint a Megasztrárról, most nem lenne ennyi gond, baj és ború...
:-D
o.k., de ne tolják már minden nap az arcunkba..! :) irritáló... egyébként szerintem azért írnak róla ennyit, mert annyira semmi ez a megasztár, hogy nem lenne ez az egész "lüszi-botrány", a kutya nem beszélne erről a műsorról, csak a szereplők (és szándékosan nem énekeseket írok) családtagjai, ismerősei..... :)
hol vannak azok a régi, jó megák, ahol voltak hangok és egyéniségek..? megmondom őszintén, ebben a szériában én egy darab kedvencet sem tudtam magamnak kiválasztani és ahogy olvastam eddig, ezzel nem vagyok egyedül... :(
van igazad, valóban nem csak ő mutogatta, hogy szavazzanak rá, de elgondolkodtató, hogy miért pont ő tűnt fel annyira mindenkinek?? miért csak neki jegyezték meg a zsűritagok, hogy hagyja abba ezt a "szavazzatokrámjajdejóhogyittvagyok" viselkedést???
a baba az én kisfiam, aki nem lesz megasztár, maximum a zecchino d'oroban engedem majd szerepelni, mert az egy fantasztikusan gyerekcentrikus produkció! :))))))))
Esküszöm nem akarok kötekedni. Még egyszer meg néztem az adatlapodat, az a kisgyerek tündéri,:) a tied?
De nekem úgy tűnik, mintha mindenki azt lesné, hol tesz Lüszi egy olyan gesztust, amibe bele lehet kötni. Pld.mielött Lüszit figyelmeztették volna, majdnem mindenki integette, hogy telefon. Azóta nem. De mintha senki sem látta volna másnál.A legjobban az tetszett amikor felrótták neki, hogy csúnyán nézett, mit? "gyilkos tekintet", mikor kritizálták. Hát a nézésünket nem igazán tudjuk irányítani. Az ugyebár reflex. Tamara sem bájolgott, mikor nem tetszett a zsürinek a cigánydal. Ami, csak úgy mellékesen, szerintem remek volt.
semmi baj..! egyébként őszinte kíváncsisággal kérdezem: mikor nem vállaltam bátran a véleményem? olvasd el légy szíves pl. az első hozzászólásomat - egyáltalán nem rosszindulatból és fröcsögni jöttem ide, azt hiszem nem volt különösebben durva, mocskolódó hozzászólásom, de az igaz, hogy egyek értetlen, elvakultságában nekem címzett üzenete néha kissé felbosszant/ott...
nem tudom miért nem lehet megértseni, hogy nem szeretek és nem utálok senkit, lüszi tehetségét elismerem, mindössze van, akinek szimpatikus a viselkedése és van akinek nem....... :)
nem érzem úgy, hogy én bátortalan vagyok... egyébként úgy tudom, mindenkinek van egy adatlapja, nekem is... mielőtt beszóljuk a "lehet máshol élni" hülyeségünket, nem árt megnézni, hol él a másik - jelen esetben én...
szerinted hol nem vállaltam bátran a véleményemet????
Ja, igen. Itt és most lezártam ennek a kis majomnak a méltatását és az antiméltatását - részemről.
Elvakultak vagytok.
Sziasztok és minden jót Lüszikének és nektek.
Igazából ezt szeretem legjobban a fórumozásokban.
Ha valaki valamire nem akar, vagy nem tud válaszolni, pontosan ezt mondja: "Kár, hogy nem érted a különbséget."
Nem bizony, mert nyilvánvalóan hülye vagyok.
:-)))))
jaj, de kis okosnak érzed magad :)))))) hú, most aztán jól megmondtad!!! ha tudnál olvasni, végigolvashatnád az eddigi bejegyzéseimet időrendi sorrendben, értelmezhetnéd és láthatnád, h nyüszi TEHETSÉGÉT nem vitatom...
az meg, hogy hol élek csak rám tartozik, nincs jogod senkinek meg mondani, hogy mit tegyen.. kicsit szállj le a lóról..
ja, azt te honnan tudod, hogy melyik ország melyik városából írok???????????
Nem akarom megváltoztatni a véleményedet, jogod van hozzá. De pontosítanék: nem vagyok Lüszirajongó, csak elismerem a tehetségét. Nekem két srác a kedvencem. :-) És még életemben nem költöttem emeltdíjas sms-re.:-))
A primitív pedig a szememben az, aki képtelen kultúrált formában társalogni másokról. Bocsi, kijött.
Ha pedig ennyire lehúzod a saját országodat, akkor tessék, lehet máshová menni.
Mert magyar a származása! Olyan nehéz? Az ősei Árpáddal jöttek, mint a tieid. Ady a költője és Petőfi, a magyar himnusztól könnybelábad a szeme, bárhol él. Örzi a hagyományait, a nyelvét. Hogy Szerbiában él, vagy Ukrajnában, Romániában, Szlovákiában, mindegy. Nem az ő választása volt, a történelem űzött rossz viccet vele.
Attól még Hien nem lesz kevesebb, mert más a kultúrája, mert ferde a szeme. Az ő kultúrája pont olyan értékes, és régebbi is. Ők ötezer éve tanulják, hogy ne mutassák ki az érzelmeiket! Ez az ő (illetve családja)választott hazája, jól érzi magát itt, de azzal nem teszel jót vele, hogyha tagadod az eredetét, és az ahhoz való jogát.
"egy 9-12 éves gyerek hogyan tud norálisan viselkedni, egy 13 éves meg hülét csinál magából anyuka segédletével???
ja, hogy ez magyarország - az meg spanyolország. . . hát igen. . . . "
szerintem ez személyiség függő (az anya és a gyereke személyiségére értem) - és nem helyrajzi kérdés..
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)