Megasztár 2012 (beszélgetés)
azért, mert a műsor publicitást ad, reklámot, referenciát, amit önerőből indulásnál elég nehézkes előteremteni.
Így sokkal könnyebb lesz külföldön is szerencsét próbálni
helló. nekem nem tetszett, tudom a hang sokat számít egy ilyen helyen, de gigike inkább az iskolában kellene, hogy óbégasson (nekem nyekergésnek és erőltetettnek tűnik az állandó hajlongatott ááááááááááááááááááá-kal tarkított előadása.. hangja az van, az tény, de nekem akkor is andi tetszett jobban..hangra is, meg hát jobban odavaló lett volna ide-oda járni az országot-világot győztesként , mint egy 15 éves...tudom, sokat számít a hang, de akkor is
a végén sok éneklő emberkét nem ismertem fel, és a párbaj szám nem az volt, amit andi a renivel is elénekelt?
Sziasztok. Én is erre gondoltam, mikor dicsérték az ideit. Nekem mindig a harmadik széria marad a legütősebb. Először is, mert ott nyert Magdi, nekem ő A MEGASZTÁR és az is marad.
De ott volt még Szabó Eszti, aki szintén megnyerhette volna, vagy Bíborka is nagyon érdekes személyiség volt abban a szériában, Anikó úgyszintén, és ne felejtsük el azt a gospeles lányt, nem jut eszembe a neve. Benne volt a legjobb háromban
Egyik lányért sem rajongok-Gigi szimpibb,Andi hangilag jobban megérintett,de valóban Vera az igazi:DD
Csá mindenkinek,jövőre ugyanitt:DDDDD
én fordítva érzem.
Vera elképesztő hang, Magdi meg érdekesség
óóóóó de komolya..talán jön vera is...:))
ő a legjobb :))
További ajánlott fórumok:
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)