Megasztár 2012 (beszélgetés)
Szerintem Szakosnak is van esélye, hiszen meg kell sajnálni a szegénysége miatt. Mondjuk Gigi meg "kisebbség", neki meg ezért van...
Merthogy ebben hang alapján sosem nyert senki (R.Magdi kivételével), mindig valaki olyan, aki vagy roma, vagy határon túli, vagy "sajnáljuk meg".
Nézd meg vaterán,ott minden van....
Kár elmenni a fináléra...:)Radics Gigi fog nyerni.Nem figyelem csak ha reklám van a csatornán amit nézek akkor kapcsolok oda,de ez az alatt a néhány perc alatt is leesett...Amúgy szerintem nagyon rossz brigád jött össze...
Ki írtam,sőt még a facebookos kvízhez is oda írtam,hogy adják nekem évek óta erre pályázok:(
Ez a helyszínre menés is jó ötlet.
Szerintem olyan tré a mostani széria (is), h tévében is sok(k) :D
Írd ki, hogy te vennél és szóljon, ha van valakinek.
Nézegetem a fórumokat,minden ami erről szól de semmi:(
Én is erre gondoltam,de lehet internetre is fel rakják ha van:( most olvastam egyik fórumon,hogy statiszták vannak,mert ő volt és facebookon nyerte,hát ha én is szerencsés leszek:(
Én megpróbálnék pár nyilvános fórumot is a neten, mittudomén... vatera, NLC meg ilyenek, sőt, akár a Megasztár saját fórumjait is. Ha fizetsz érte, lehet, hogy lesz, aki eladja neked a sajátját, vagy tud szerezni neked. Sose tudhatod... Próba, cseresznye! :)
Vagy menj el a finálé helyére, lehet, hogy valaki ott próbálja eladni a jegyeket helybe, ha már neten nem árulhatja... Színházban is láttam már ilyet
hugom nyert másfél éve rá jegyet a rádióban, szerintem te se add fel! próbáld meg,sok sikert hozzá!
hívd fel őket...próbáld meg
Rádióba még nem is hallottam:(
De pórbálom,most is válaszoltam egy kérdésre.Kereskedelmi forgalomba nem lehet hozni a jegyeket:(:(:( Csak bennfentesektől lehet venni,és ugye attól vagy is csak annak adnak aki ott dolgozik,és a versenyzők:'(:'(
rádiókban próbáltad? nekik mindig van jegyük, amit ajándékba osztogatnak, vagy nyereményként
Huh.. és ezért vagy így kiborúlva!?? :))
ÓÓÓ ha lenne jegyem rá örömmel neked adnám! :)
sajnálom, hogy nem tudsz rá jegyet szerezni! :((
Szerintem már minden jegy elfogyott hónapokkal ezelőtt. A másik meg az, ha meg sem próbálod a nyereményjátékot akkor magadra vess... Attól, hogy szerencsétlennek érzed magad, egy próbát megér!
Most mindenki azt hiszi kis buta csitri vagyok,de már a sírás kerülget,hogy sehonnan nem tudok szerezni jegyet.Már írtam Mesternek,Liptainak mindenkinek de válaszolni semmi,és jegy sincs:(:(
Keresgéltem a neten de ott sincs semmi bármit megadnék 2db jegyért.Vannak megás játékok ahol lehet nyerni,de ott több ezren játszanak és amilyen szerencsétlen vagyok úgy sem nyerek.Mit kellene még meg próbálnom?Sajnos tavaly is ugyan ez volt:(:(:(
Belátom szép hangja van Giginek, de pl mikor a Gáspár Laci számát kellett énekelnie azt benézte, a magyar nem igen megy neki, csak R'nB. Ezért én kicsit meguntam Őt.
Andi színesebb :)
idén nem lesz kapcs.koncert, de nem hinném, hogy egy 15 évest ugráltatnának fő-fő Megasztárként ide-oda
kukk. andi fog nyerni, tök egyértelmű... gigikének a suli az első...
Tóth Vera egyik sem volt (szerencsére).
Két csaj maradt,hát mem tudom melyik nyer majd.Én inkább Andibak drukkolok.
A hangja nem volt rossz, de kicsit tényleg "merev" volt.Hiányzott belőle egy kis lazaság.
Igen, mintha kicsit hanyatlóban lenne.Bár a múltkor visszanéztem az előző szériából egy-két dalt, és némelyik szerintem nagyon jó volt.(pl. Tolvai Reni Caruso-ja, Kállay-S.A. Mercy-je, most hirtelen ennyi jutott eszembe)
bass-za meg az a szagos andika meg tovab jutott
További ajánlott fórumok: