Még sosem ittam Starbucks kávét, de már évek ota szeretnék.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A Starbucks kb 15 eve ersenyt nyert.
Nalam az volt szabaly: lakason belul Starbuckot, macskat szeretjuk. Feszival utan nem kerdezunk.
Amugy a SoHo, London vagy Becsben a belvaros mas. Meg a vezetes.
Az "uj" londoni is merg" Waterloonal. Mindenki csak a nepalese beszel, kavet csinalni nem tud, es azt hiszik, hogy egy romma egetett szart el kell vinni, mert "mi a poblema?". Nem akarok szenetz enni.
Engem regen ezert kirugtak volna. Most o meg "csak kicsit tanul". Ha szenes a kaja, es az egettbe teszi be? Es meg azt sem erti, hogy add ide, mert lekesem a vonatom.
Neha feladom.
Azért "tré a kávé, a kiszolgálás és redvas a budi", mert neked is ajtót mutattak?
De miért? Korábbi hozzászólásaid arról szóltak, hogy pöpec munkaerő vagy. Akkor miért váltak meg tőled? Italozás?
Bár az is lehet, hogy hamis nyomon járok, mert 10 hozzászólásodból jó esetben egyet tudok értelmezni.
Bocs, de így van. Összefüggéstelenül írsz, gyakran köze nincs a hozzászólásaidnak a témákhoz.
Azt pedig, hogy feltételezem az italozást, nem véletlen. Te magad vallottál gyakran arról, hogy sokat iszol. Megkockáztatom, van ott más is a pia mellett.
De miért?!
Nekem azt mondak, itt az ajtó. Mint mindenki másnak előttem. Én voltam az utolsó.
Ezért tré a kávé, a kiszolgálás és redvas a budi.
A hosszú kávé a Pertnel meg mindig 1 font. És voltak a "lebzslo" nyugdíjasok. De már őket is eluztek. Az új vezetés...
Itt a városban olyan mocskos a costa, hogy fekete penész van a klotyoban. A Pret is van azon a szinten lassan.
Mielőtt leleptem a GM nem mondott semmit, ha az uj kisfonok nem töltött fel, nem csinált rendet a raktárban.
Reggel kellett kipakolni. Meg a másodikról a szemetet levinni, bepakolni a frigoba. Az "új kisfonok" azt sem tudta hol tartjuk a tejet 4 év utan. Kartonokat basztunk ki, mert lejárt.
A kávé keszitesrol ne is beszéljük.
Floor zárást csinaltam utána. Semmi nem volt feltoltve. Segge nem volt róla mi kell vagy sem. Az ellenorzeseknel bukott.
De őt szerettek a tini lányok csacsogni.
Ln ilyenkor mindig elszomorodok, hogy vannak emberek, akik egy rohadt kávét, lattét, kapucsínót nem engedhetnek meg maguknak. Szemét világ.
Ahol a személyzet képzett, finomat szolgálnak fel bármiből, én csak rövid kávét szeretek inni, jó volt.
Viszont a COSTA nekem jobban bejön, és a Shell-nél árult főzött kávé.
Azt kívánom, hogy tudd kipróbálni az érzést, ne kelljen vágyakoznod egy kávé után!!!
Az a filteres kávé :)
Mi "azon nőttünk fel" otthon, és én szeretem. Itthon meg dugos kávét szoktam inni, "fench press" - t, ami meg annak az a verziója, hogy kiaztatva, aztán lenyomva a zacc.
De a többi presszó alapú. Csak a legtöbb helyen meg arra is tesznek, hogy az eroshoz nem csak a gombot kell nyomni, hanem több kávét beletenni. Akkor van az, hogy én nem fizetek az extrát.
De a híg lattet cappucino helyett is visszakuldom. Meg a retkeset.
Ugye nem agysebeszet... Akkor tanuljak meg!
Mert a legtöbben felvesznek egy 16 éves cunit, aki kiad valami kaksit, aki meg a gozolot sem törli le.
Nálunk úgy ment a képzés, hogy poharat/bogret eleve is tudni kellett az 50 gram kulonbseget, hogy latte vagy cappuccino.