Meg lehet érezni, ha nem szeret? (beszélgetés)
Szia, hát sajnos észre lehet venni. Én most ebben a helyzetben vagyok.
10 hónapja vagyunk együtt, a mostani hetekben minden nap problémáztam, forogtam, és sajnos megőrjítettem, nem akartam rosszat, csak vannak dolgok amik nem tetszenek és nem jó ha mindig bennem halmozódik és nem mondom meg neki. Állandóan mindig ugyanazt csináltuk pl,nála alszom, felkelünk kávézik cigizik, ha bátyja kislánya ott van vele foglalkozunk, vagy megyünk tesójához, rc kocsizik, ivászatra megyünk haveri társaságba, vagy van hogy megyünk amerikai kocsi talira. De soha nem volt olyan hogy mi ketten csinálnánk vmit, semmit. Utána mindig azzal áll elő hogy nincs pénze mert elkölti mindig, mert minimálbért kap, nem akarok olyan nagy dolgot, én is tudok félre tenni de meg se próbálja. Másik hogy nem jön le hozzám pedig csak 5 percre lakunk egymáshoz, és mindig én mentem hozzá amióta anyja megbékélt a tudattal hogy a fiának van egy új barátnője. Hogy most úgy gondolom nem szeret itt lenni, de ha korán kelünk akkor én vagyok megint a hisztis hogy amikor felkelünk elmegy mert dolga van. Mondom neki hogy szeretem én vissza is szeretem hallani, erre akkor mondja amikor akarja, jó oké ebben igaza van. Munkahelyen is kajálunk nem kérdez semmit hogy hogy vagyok, inkább a másik sráccal beszélt. Befejezték lerakták a mosogatóba a mosatlant. Benézet az ebédlőbe de nem adott csókot, pedig csak én voltam ott egyedül, ő meg (Hát szóljak) szerintem nem kéne. Hülye voltam vele, és már nekem kellett utána futnom. Hát akkor aznap este beszéltük és mondta hogy kedvel szeret engem de nem szerelmes belém. Mosolyszünet és átrágjuk magunkat és talán érezni fogja hogy hiányzom és talán van remény még hozzá, vagy nem húzzuk mert épp eleget bántott, aludjunk rá egyet és meglátjuk. Másnap bementem CD-t vinni meg a tesója DVD filmjeit vittem. csak úgy az asztalra dobtam amikor evett és megmondtam hogy ne jöjjön le mert úgyis tudom mi lesz a vége. Utána smsek voltak. Felhívott érdeklődött irántam és végül az lett hogy Mosolyszünet jövőhét csütörtökig. Tudattam vele hogy megyek bulizni mert hogy foglalkozzak tesómmal, mert hát nem jártam bulizni ahogy a barátommal vagyok, rá mondta, ne vegyem úgy hogy most akkor pasizhatok. Nem pasiztam, kedvem se volt. Most csak várok. Annak ellenére hogy hülye volt velem szeretem és szeretném ha lenne még egy esély és próbálkoznánk, de bibi hogy ha nem jön össze, ugyanúgy szar lesz minden. =,(
Mindenki hazudik maganak es nem csak a szerelemben ! A valosag nem mindeg kellemes , igy aztan az ember szereti rozsaszinre festeni a szurkeseget :)
Persze elöbb vagy utobb , mindeg szembe kell nezni a tenyekkel...
Szia!
Te is hazudtál magadnak.Nálunk 10év után mondta,hogy nem szeret,de próbáljuk meg.
például másképpen viselkedik, ahhoz képest, mint amikor szeretett.
:)
Észre lehet venni. És lehet vaknak lenni, vagy nem akarni észrevenni. Ezt csináltam én.
Mert boldog voltam vele, mert szerettem, mert jó volt mellete lenni. Visszagondolva, már 3 hónapja éreztem, hogy már nem úgy szeret, hogy valami nem stimmel, de nem akart beszélni róla.
Olyan jelekból éreztem, hogy valami nem stimmel, hogy már nem beszélt a közös jövőnkről, már nem akart tőlem gyereket, már nem akart velem összeköltözni, nem zavarta, ha a barátnőimmel vagyok és nem vele, ő viszont inkább volt a barátaival, mint velem. Már nem beszélt velem olyan sokat telefonon, már ritkábban akart velem együtt lenni, ritkábban szeretkeztünk.
Nem akartam észrevenni, azt mondtam magamnak, hogy csak fáradt.
Az utolsó 3 héten már beszélni sem akart velem, és csak azt mondogatta, hogy nem akar rólunk beszélni. Szakítottam.
Volt már ilyenre példa az életemben. Az elsőnél én húztam volna, ameddig csak lehet, nem volt erőm lépni. Néhány hónap után ő megtette.
A második eset kísértetiesen hasonló volt, akkor már erős voltam, és elengedtem. (Csak két-három hetembe telt, hogy rávegyem magam.) Azóta sem bántam meg.
A pasi, ha tényleg nem szeret, úgysem bírja sokáig melletted, szerintem.
Igen.
Ha bajod van,beteg vagy,nem aggódik.Nem hív telefonon akár napokig sem.Elfelejt időpontokat,randi időpontját pl,névnapot,szülinapot.Nem féltékeny rád kicsit sem.Szabadjára enged hogy menj nyugodtan szórakozni a barátnőiddel.Nem tervez veled jövőt.Nem tervez veled gyereket.Nem beszél meg veled fontos dolgokat.Nehezére esik hozni neked egy pohár vizet mert rosszul vagy.Nem költ rád egy fillért sem,vagy a lehető legkevesebbet.
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Olyan csendes nyugodt az este, a lelkem szeretetre vágyik..Szoktad te is ezt érezni?
- Ha szerelmes vagy a nőbe szereted mélyen érezni magad benne?
- Saját kezűleg szeretnék esküvői meghívót készíteni, hol tudom beszerezni hozzá, ami kell? Budapesten!
- Sürgösen szeretném megszerezni az "Elfújta a szél" c. filmet DVD-n. Budapesten hol tudom megvenni?
- Jogosítványt szeretnék szerezni Tatabányán. Melyik sulit ajánljátok?