Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-) (beszélgetés)
Sziasztok már én is nagyon szeretnék újra kismama lenni de még ebben a hónapban beszedem a bogyóimat utána babaprojekt!!!Nem várok januárig!!
Sziasztok!
Napok óta nem jutottam hoxa-közelbe. őszintén szólva én azt sem figyelem, hogy mikor kell megjönnie vagy mikor nem. Úgy vagyok vele, hogy ha megjön, úgyis észreveszem, ha nem, akkor előbb-utóbb azt is. És így legalább nem görcsölök rajta.
Na, azért csak megnéztem. Hétvége körül várható, de reméljük a legjobbakat.
nálam nincsen semmi küli,mostanában lesz p.é:-) úgyhogy rajta vagyunk az ügyön:-) remélem lesz eredménye:-)
hELLÓ!
A szokásos,derékfájás,hasszurka egyszer van,aztán elmúlik és egyre több a folyásom.reggel csináltam egy tesztet,26. napon vagyok,persze negatív lett.mondjuk n em is vártam mást,valami gagyi teszt volt.HCG a neve.azt írja a mensi elmaradását követő első napon kimutatja.Na de nálam ez ugye változó.nálad mi a helyzet?
Ágica!! hogy vagy?tünetek?
Sziasztok!Szép napot mindenkinek:-)
nekem is mindig is 28napos volt, de az utolsó hónapokban egyre több,előszőr 29,aztán 30 és most meg 33.Lehet hogy most meg nemis fog megjönni?:-):-) tök jóó lenne:-)
Ez Murphy,mindíg akkor kezd el késni vagy változik az ember ciklusa amikor tervezi a babát.Májusig nekem is 28 napos volt,órára pontosan,reggel mikor felkeltem ott volt.Azóta volt már 25,28,29,32 :-(
hát én nov.1. körül nem várom, utolsó mensi 5 napot késett,már azt hittem hogy....de aztán megjött!
Igen tudom, de én sem tudok róla azóta semmit, pedig kíváncsi lennék rá mi újság vele.
ritus16-ról tudsz valamit?Október elején írta,hogy a 26.napon 2 teszt is pozitív lett.Azóta semmi.Íram neki egy privit.tudod ő az aki már 2x elvetélt.
A múltkor nekem is 26. napra jött meg. Lestem is nagyokat, mert nekem 30 napos a ciklusom általában.
szia!Persze,h emlékszem.a terhesség jelei a fogantatástól.... c. fórumban dumáltunk.ti,hogy álltok?Mikor nem kell megjönnie?
hát elvileg korai,bár a múltkor 25 napra jött meg,ezért gondoltam tegnap,hogy meg fog jönni,de szerencsére nem,addig van remény.
Értem. Akkor még korai lenne ha megjönne. Bár szerintem minden ciklus más. Hát szerdán biztos kiderül.
de jó lenne ha baba lenne a dologban:-)
Szióka!! emlékszel még rám? régen beszéltünk,remélem jól vagytok:-)
hú,én nemtudom mikor érződik a tejen,nemis tudtam azt sem hogy más lesz az íze ha terhes valaki...
Nem jött meg.jövő szerdán nem kéne,akkor lesz a 28.nap,de a hsafájás meg derékfájás megvolt tegnap tegnapelőtt,de el is múlt.máskor ha ilyen van akkor rá pár órára megjön, és meg is van 5 napig,de most nem jött,csak a folyás van.
Na ezt most nem értem. Megjött és most elmúlt?
Nekünk az első baba 1/2 év próbálkozás után jött össze,mondjuk ahogy abbahagytam a gyógyszert rögtön elkezdtük a projektet.Most kb.május június óta próbálkozunk.Szerdán nem kéne megjönnie,de tegnap és tegnapelőt már mensis jeleket tapasztaltam,bár eddig ezek után a tünetek után pár órával megjött,most csak folyásom van.A közérzetem fura,a hasam is fel volt puffadva tegnap is meg most is olyan fura.Ha terhes vagyok az kb, mikor érződik a tejen?Ugyanis még szoptatok és azt mondják akkoir már nem kell a babanak a tej,mert rossz íze lesz.
Na itt vagyok énis,vannak ismerősök is úgy látom4
Nem száraz, de nincs is nem olyan pisis. Próbáltam már hogy nem adtam rá pelenkát este, de bepisil, mert nem kel fel rá. Márciusban lesz 3.
és reggelre száraz marad a pelus? én nemadok rá éjszakára sem, éjjel felkel és egyedül kimegy a wc-re pisilni.Nemszokott felkelteni sem. Mikor tölti a 3-at a kislányod?
Jaja! Bár az esti pelus még kell. De az már nem baj.
akkor ügyike:-)Tomika is szobatiszta:-) jó,hogy nem kell venni azokat a drága pelusokat:-):-)
Persze ez májusban történt.
Szobatiszta. Két hét alatt szobatiszta lett. Igaz voltak balesetek.
szobatisztasággal hogy álltok?
További ajánlott fórumok: