Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-) (beszélgetés)
Hát, remélem nem keserítelek el, de én nem sok olyan szülővel találkoztam, akinek hamar összejött a baba. Persze lehet, hogy csak azért, mert olyan helyeken járok csak, ahol hasonló gondokkal küzdenek az emberek.
Szurkolok, hogy azért hamar összejöjjön majd nektek.
Ne keseredj el! Az a lényeg, hogy ne akard túl görcsösen. (Persze tudom, hogy ezt mondani könnyű).
Majd a következő hónapban. Mi már 1 éve próbálkozunk, de nem adom fel.
Sziasztok!
Megjött tegnap éjszaka igy megint nem lettem babás. Ez volt a hetedik hónap ami sikertelen volt.
Kitartást és sok erőt hozzá.
Én nem akarom még leszoktatni ciciről. Talán nem hiányolná nagyon, de nekem is rossz lenne szopi nélkül. Hajnalban néha szoktam még cicit adni neki, de csak ha korán fektettem le, vagy ha nagyon sírósan ébred. Meg este lefekvés előtt szokott még kapni. Keresni egyre ritkábban keresi, azt is inkább csak reggel, ha még ágyban talál minket.
De mostanában többnyire már hamarabb felkelek, mint ahogy Kristóf ébred, egyből reggelivel indítunk, nem pedig összebújással. Így sokszor a reggeli szopi ki is marad. Eszébe se jut.
Helló!
Na akkor megy a drukk ezerrel.Nekem ma múlik el,így ismét neki kezdünk,és már 1 napja nem szopik a kisfiam.Igaz eddig anyunál aludt de ma sem kereskedett a pólóm alatt.Kiváncsi vagyok az estére,mert akkor szokott sokat szopni.Remélem leszek annyira kitartó,hogy nem adom oda a cickót neki.
Ki hogy van?
Én ugyan ugy vagyok. Már csak 3-4 nap és talán kiderül, hogy lesz baba vagy sem.
Sajnálom akinek most nem sikerült a baba. Ne szomorkodjatok és ne adjátok fel. Én is ezt fogom tenni, ha nekem sem sikerül.
A ciklusom 28-dik napja az 21-én lesz. De szeptemberbe a ciklusom 26-dik napján jött meg ami 19-én lesz. Már csak 4 nap.
Mi a harmadik babót tervezzünk, ha valamikor sikerül. De az utolsó is lesz.
Már egy hete, hogy fájdalmat érzek a melleimben, nagyobbak és teltebbek lettek és érzékeny a mellbimbóm. Kisebb hányinger kerülget. És sokszor járok pisilni. És szurkálódik a hasam.
De jó volna, ha ezek a gyanúk a babát jelentenék.
Én az elsővel eljártam a terhesgondozásokra. Minden vizsgálatra elmentem. Én nem vettem észre azt hogy nem törődnének velem, de azt sem mondhatom hogy kedvesek voltak. Viszont felfogadtam szülés előtt azt az orvost akihez jártam terhesgondozásra. Ő még az utolsó napon sem volt hajlandó szólni hogy most lesz vagy nem.
Végülis nem jött és az ügyeletes orvos műtött meg.
Meg voltunk vele elégedve. Császár után adott a párom neki egy kevés összeget. Nem akarta elfogadni, úgy kellett a kezébe nyomni.
Szivem szerint a 2.-nál mennék és mondanám hogy szeretnék nála szűlni, de sajnos mi is olyan helyzetben vagyunk hogy ezt nem engedhetjük meg.
De ha ez alatt a pár hónap alatt sikerül helyre rázódnunk vmennyire akkor bátrabban mennék oda.
Bár a jó multkorában találkoztam a védő néninkkel és ő mondta hogy a terhesgondozáson most pont azaz orvos van aki engem műtött. Így talán szerencsém lenne és még megkérhetem hogy a császárnál legyen ott. Ő tudja csak hogy hogyan zajlott az első császár.
Kíváncsi lennék, hogy ti mit gondoltok a választott orvosról. Van szükség rá vagy nincs?
Megmondom, miért.
Kristófnál, mint első gyermeknél természetesen a legjobbat akartuk. Volt több ismerősünk is, akik egymástól függetlenül ugyanazt az orvost ajánlották, és mivel nekem semmi tapasztalatom nem volt ezzel kapcsolatban, így őhozzá mentünk el. Nem is bántuk meg egy pillanatig sem.
Viszont választott orvosnál minden alkalommal súlyos 6000-eket kellett pengetni. Mire a szülésig eljutottunk sok tízezer forintunkban volt benne az, hogy havonta egyszer 5 percig ott voltunk az orvosnál.
Persze nem bántuk, hiszen nagyon jó, megbízható orvosom volt.
Most azonban elég rossz anyagi körülmények között élünk, a doki is felemelte 8000-re a díját, így közel 100ezer forintot kellene költenünk csak a szülésig is, és akkor még a szülés "díjáról" nem is beszéltünk.
Ezért gondolkozom azon, hogy nem magánrendelésre járok majd, hanem a kórházi terhesgondozóba, ami ingyenes. Két ismerősöm is van, akik végig oda jártak.
Szabolcs viszont nem nagyon hajlik erre a megoldásra. Azt mondja, hogy ott nagyon lekezelően bánnak az emberrel. De hát valamit valamiért.
Ti mit csinálnátok?
Sziasztok csajok!
Nekem az egyik ismerősöm mondta hogy neki 3 hónapon keresztül terhességi tünetei voltak. A 4. hónapban sikerült teherbeesnie. Szóval ne szomorkodjatok. Lesz babátok.
Én ma mondtam a páromnak hogy karácsonyra 3 havi adag terhesvitamint kérek.
Sziasztok!
Mi újság babaprojekt-ügyben?
Sajnos nálunk semmi jó. Ma reggel biztossá vált, hogy ez a hónap se volt nyerő. Nem baj, majd a következőben.
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Sziasztok!
Mi pont tegnap beszélgettünk a párommal erről a babaprojektről. Jövőre mindenféleképpen neki kezdünk. Mondtam neki hogy fél év a ciszta miatt. Megkérdezte honnan számolom. Szeptembertől. Azt mondta hogy akkor február. Én márciust számoltam. De nem baj ha hamarabb kezdünk. CSak már ott tartanánk.