Másnak sem működik a facebookja? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem látom bal oldalon a chatpartnereket. Nem tudjátok mitől lehet??
"A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
A fiókod átmenetileg elérhetetlen az oldal hibájából kifolyólag. Reményeink szerint hamarosan javítva lesz. Kérlek próbáld újra pár óra múlva."
másnak is ezt írja ki?
Nekem is volt ilyen míg rá nem jöttem hogy az alaplapi elemem lemerült és elfelejtette a rendszeridőt. Így szerinte 2006 volt amikor meg nem érvényes a facebook mostani tanúsítványa. Induláskor a bios-ban nézdmeg a rendszeridőt, nekem megoldotta.
Üdv
Ok.
1. Ha melóhelyről netezel. lehet le van tiltva!
2. Ha explorert használsz, válts egy tisztességes böngészőre - a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő.
3. Töröld a sütiket és futtas le egy Stinger( ingyenes online progi) kémprogramkinyíró programot.
4. Revo Uninstaller ingyenes takarítóprogram - grafikus felület, kipucolja a sok sz@..rt + egy RegSeeker sem árt.
6. A googleból indítsd a facebookot, azaz beírod és amit kidob találatnak így:
Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj ... - Facebook
hu-hu.facebook.com/ - Tárolt változat
arra katt és mennie kell.
Ha nem akkor az imperialisták megint a markukba röhögnek, de ne add fel Piac elvtárs. Szorgos népünk győzni fog:)
Van egy csomó fake oldal, ami arra szolgál, hogy jelszavakat nyúlnak le és mailcímeket gyűjtenek.
Pötyögd be szépen, www.facebook.com
Tudom,már van ilyen fórum,de nem erről a problémáról!
Nem tudok felmenni,mert ezt írja ki:
Biztonsági kapcsolat sikertelen
A s-static.ak.facebook.com:443 érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
Tanúsítvány nem megbízható, mert a kibocsájtó tanúsítványa lejárt!
A tanúsítvány nem érvényes eddig:2011. 07. 29. 23:32
A probléma a kiszolgáló beállításával lehet kapcsolatban, vagy valaki megpróbálja felvenni a kiszolgáló személyazonosságát.
Ha a múltba sikeresen kapcsolódott, a hiba ideiglenes lehet, később újra próbálhatja!
Tudna valaki segíteni?Köszönöm!
Kedves Ancsika13!
Te viszont nagyon frusztrált lehetsz, ha a hozzászólásomat ennyire mellre szívtad.
Nem mondtam, hogy meg vagy őrülve, de markáns véleményem van a fészbúk droidkodásról...
A facebook egy közösségi szájt, ami nem egy alkalmazás ami nem működik!
Az elérése, az más dolog ha azzal gond van - logikus, nem?
Fészbúk a munkához? Nekem megteszi a JÜB, meg a lakcím - és személyiadat valamint az ingatlan és zálognyilvántartás is:)
Bár nem egy kretén tette fel a plazmatévét, meg csúcsmodern lakásbelsőt a netre - aztán ment az üzenet: Holnap elutazunk egy hétre Tunéziába.
Be is törtek nem sokkal később...
Kellemes hétvégét kívánok!
Sandman
Ja...lájkolod? :)
Örülök,ha segíthettem! :)
Azt nem tudom,hogy a Voda-nak mi köze volt hozzá,de csak az ő netezőinek volt vacak a face. :S
Nekem tegnap azt mondták nem tudnak semmiről.
Ma már meg mondták hol kell beállitani .
Édekes :)