Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Másképp várom fórum

Másképp várom (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Másképp várom

2011. dec. 14. 14:05
Az első két sorból kitaláltam,hogy Te írtad:) Gratulálok,ismét,sokadszorra!!GYÖNYÖRŰ!
2011. dec. 13. 08:26

nagyon szép cikket írtál.

Tényleg sokszor nehéz a mindennapi káoszban ezekre a dolgokra fókuszálni.

Én egy dolgot a mindennapjaim részévé tettem: hálát adni azért,amim/akim van.

Jól esik felsorolni magamban ezeket a dolgokat,minden nap.mindig felderülök tőle,hogy a nehézségek ellenére mégis mennyi sok jó történik egy napon,és miylen sok dologhoz fordulhatok,ha rossznak érzem a helyzetet.

2011. dec. 11. 18:15
Köszönöm!
6. fehérleander (válaszként erre: 5. - Borcsika)
2011. dec. 11. 18:15

Boldog az a szolga, ki ha gazdája megjön, készen áll!


Köszönöm dicsérő szavaidat!

2011. dec. 11. 12:58

Szívből örültem az írásodnak! Akár én is írhattam volna... tőlem általában ezt is várják az emberek, hogy ezt mondjam, hiszen én lelkész vagyok. Lényegében minden vasárnap erről beszélek, de ami még fontosabb: a hétköznapokban is ezt próbálom megélni. Így leszek csak hiteles! Mert mondhatok bármit, akármilyen szépet és igazat, ha az életem nem igazolja a szavaimat.


Kívánom, hogy egyre több ember jöjjön rá az advent és a karácsony igazi értelmére! Hagyjatok magatoknak egy kis időt az elcsendesedésre, a befelé fordulásra. (Tudom, nehéz, amikor nekünk kell kitakarítani, feldíszíteni a lakást, bevásárolni, összeállítani és megfőzni az ünnepi menüt...stb)


S még annyit, hogy advent ezen túl - amit fehérleander szépen elénk adott - még jelenti Jézus Krisztusnak a második eljövetelét is. Úgy, ahogy megígérte, Ő visszajön! Erre is készüljünk, mert bármikor eljöhet. Vajon hogy talál akkor minket?...

2011. dec. 11. 12:27

Vajon van időnk manapság azon elgondolkodni,hogy mit is jelent számunkra a hit,szeretet,béke,és remény?

Én most időt szakítottam,és elolvastam,és nem bántam meg.Gyönyörűen megfogalmazod a cikkedben,gratulálok hozzá.

2011. dec. 11. 11:44
Nagyon jó írás! Gratulálok.
2011. dec. 11. 11:06
Nagyon szépen megfogalmaztad, gratulálok!
2011. dec. 11. 09:41
Ahogy elmúlik a Halottak napja, és az egyre hidegebb őszi szellő elfújja a temető utolsó gyertyájának lángját, máris másik ünnepre koncentrál az ember. Még mécsesek voltak az üzletek polcain, de már rendezték a karácsonyi sarkot az egyik nagy bevásárlóhelyen. Furcsa ez, nem? Állandóan ünnepelni kell. Várni a karácsonyt, a szeretet ünnepét, mert előtte és utána nyugodtan gyűlölhetjük egymást, de karácsony előtt az adventi várakozás idején áhítattal hallgatjuk a lelkészeket. Megfogadjuk, aztán elfelejtjük és januárban már lehet szitkozódni, mutogatni, irigykedni, utálkozni. Most nem lehet! Nem ennek van itt az ideje.

Ugrás a teljes cikkre: Másképp várom

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook