Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Sziasztok,szép napot -:)
Ma gyüminapom van , és nagyon elhatároztam magam ! Holnap szeretném megmérni magamat, messze még a cél mindenkinek sok sikert és kitartást !!!!
köszi lányok, aranyosak vagytok :-)
holnap lesz eredmény (ma lett volna, de rosszak voltak a számítógépek.... és nem tudták megírni az értékelést)
ja, igen, a lényeget elfelejtettem, nekem is megjött tegnap, tehát tuti ez is belejátszott, hogy ennyire szétestem.....
De ezzel együtt ma reggel megmértem magam és már 4.7 kg-nál tartok, azért az tök jó!! :-)
Az elveszett bárányka:)
Hogy vagy?Mostanában nem jöttél
Nekem ma keményítő napom van.
Tegnap voltam a gyerkőccel a Tescoba, mert akciózták a gyerekruhákat.Jól beis vásároltam neki.;)
De ami miatt írok, hogy tök jó kaját találtam keményítőnapra!!
Az a neve, hogy ABO MILL. Ezek különféle előfőzött rizsek mindenféle ízesítéssel.Nem kell külön zöldséget, egyebet párolni, pirítani, hanem már benne vana rizsben.Szerintem nagyon praktikus, reggel 20 perc alatt megvolt, úgy hogy közben a családot indítottama dolgára.
Itt a termék linkeje:
Sziasztok társaim :-)
Holnap reggel mérlegelés :-)))
ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat. Nem azon a két falat kalácson fog múlni...
Kitartás!
Gratulálok!!
Néztem az adatlapodat!Te szerintem 90 napon belül eléred a kívánt súlyt!!
Ez a víznap tényleg csalóka...Nekem is visszament reggelre a súlyom:(De sebaj!Havi egy ilyen nap belefér
Szia!
Ezek után, megbocsájtható a bűnözés!!
Gondolom az idegtől is rosszul voltál.
Mikor lesz eredmémy?VAgy mondtak már valamit?
Szóval ilyen a nyeléspróba, remek:(
Ne is agyalj azon,hogy most bűnöztél. A lényeg az egészség és a jó közérzet, nem kell szarul lennünk attól,hogy diétázunk. Egészségedre, vajas kalács mhhh:))
Én tegnap este is és ma délelőtt is bűnöztem :-(
Tegnap délutánra olyan szintű fejfájásom lett, hogy majdnem hánytam (pedig csak gyüminapom volt)
Egész délelőtt kimaradt az evés, aztán meg már nem volt étvágyam a fejfájás miatt, tök rosszul lettem. Úgyhogy a férjem belémdiktált egy kis vajas kalácsot.... mindegy, tényleg jobban lettem utána
ma reggel elmentem a nyeléspróbára.... borzadály ízű löttyöt kellett inni, illetve nem is inni, hanem háromszor egy kortyot a számba venni és ha szóltak, csak akkor lenyelni (közben a röntgen rögzítette a dolgokat). Szörnyen keserű izé volt, azután megint majdnem rosszul lettem, úgyhogy ennem is kellett, innom is kellett, hogy összeszedjem magam.
Mára terveztem én is a víznapot, na, az tuti kimarad..... déltől visszaállok egy normális fehérjenapra, ezt a kis züllést meg próbálom elfelejteni és nem megismételni....
igen, mindenképpen nyerhetünk. :)
Sajnos nekem ma nem megy a víznap. Nagyon rosszul lettem 2 óra körül, hányingerem volt, szédültem és fájt a hasam. (szerintem nem magától a víznap tényétől) Szóval úgy döntöttem, hogy inkább halasztok máskorra. Ma dolgozom is, és muszáj itt is helytállnom, mert nem valami rózsás a gazdasági helyzet.
Szóval lényeg a lényeg: ma fehérjenap szerint étkeztem ebédre és elnapolom inkább a víznapomat, mert mindenáron nem akarok szarul lenni...
Aki még csinálja, annak kitartás!!!!
Ügyesek vagytok!