Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Na, akkor most szerintem készen áll a táblázat, hogy a szebbnél-szebb eredményeket belekönyveljük!!
Remélem mi is készen állunk a folytatásra!! :-))
Ez a táblázat majdnem nyolc hónapig be tudja fogadni az adatokat, ha kell, utána újat gyártunk!
Ha gondoljátok, toborozzatok más fórumos ismerősöket is, akiket esetleg szintén ösztönöz egy kis összefogás!
rejtély megoldva: az új naplóban teljes képernyőn adja ki, a régiben nem, és nem is tudtam nagyítani!
Nekem teljes képernyő nagyságba hozza be. Jó nagy!
kezdő-súly: 72 kg
álom-súly: 62 kg
:-)))) ez tök jó, mert ugyanazt másoltam be oda is :-)))) rejtély!!!!!!!
Ami az új naplóban van az már tökéletes!!!
Tökéletes lett a táblázat! Nekem minden olvasható!!!
Atoszka én most update-elek!!
létrehoztam az új naplót, aztán lehet még szépítgetni, ha van ötlet
remélem mindenki látni fogja jól, előbb-utóbb a táblázatot
rákattintottál arra a pici képre?
Nekem így tökéletes, köszönöm!
aha, azt már le is vettem a naplóból
nem lehet, hogy a Microsoft Photo Editorban nyílik meg a kép Neked?? Mert, ha azon keresztül nézem, akkor nekem se jó, de nekem automatikusan a böngészőben nyílik meg
de reméljük előbb utóbb nem csak Álom lesz!!! :D
Hú, micsoda jó neve lesz a naplónak!!!!! :-)
ez meg olyan pici, hogy nagyító kellene!
nekem spec. a legelső változat látszott a legjobban (amit még tegnap csináltál).
köszi, beírtalak!
már felraktam a módosított változatot, vastagított betűkkel, így sem okés?
Sisssa, Nálad már jól látszik?
Atoszka: én sem igazán látom rendesen a feliratokat!
Nekem a kezdősúly ugyanaz, mint a legeslegelején, azaz 114 kg, update-et csinálom, és az álomsúly a 65 kg!
Olyan jó, hogy újra így együtt vagyunk!
Miért vagy így elkeseredve? Az előbb belekukkantottam a naplódba, és végre találtam rólad is képet, csinos vagy, fiatal vagy, vékony is vagy!!!!!
L-Thyroxin, napi egy szem.
Én a múlt héten a 90 naposnak álltam neki, kiváncsi leszek,h milyen hatása lesz.
Milyen gyógyszert szedsz? Egyenlőre olyan kilátástalan minden, megint nem érzem jól magam a bőrömben, testileg és lelkileg egyaránt, nagyon kivagyok. Én a 90 napost még egyszer nem merem megcsinálni, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem-e rásegítettem a hormon kiürülésére a szervezetemben. Ha egyszer gyűjtök erőt, akkor én is norbisra veszem a figurát, de ehhez nagy elhatározás kell, meg erő, ami most egy szál se.
Amit én leadtam a múltkor, azt kamatostúl én is vissza szedtem, nyugi és én is pajzsmirigy problémák miatt!!!! De gyógyszert szedek, és mellette nekiálltam diétázni múlt héten hétfőn és már 4 kg lement!!!!!
és akkor milyen naplóba mentsem, mi legyen a címe???
Köszi!! :-))
Igen, szept. 25. Ezen a héten már csak az diktál, aki még nem diktált.
De ha valaki jövő héten szeretne csatlakozni, azt is beírjuk természetesen.
Sziasztok! Látom, beindult az élet. Tegnap kiderült, hogy a pajzsmirigy problémámat a terhesség idézte elő, gyógyszert szedek, ami remélem mostmár segít, nagyon el vagyok kenődve, mert amit kemény munkával lefogytam, folyamatosan jön rám vissza, nem tudok ellene tenni semmit. Egyenlőre én csak csendes társként vagyok jelen, bár vissza kell fogynom, semmi kedvem semmihez.
aha, ettől féltem, hogy lesz, akinek a gépén máshogy jelenik meg, az enyémen pl. kifejezetten vastagnak látszanak a betűk :-)))
Állítok rajta és majd írj, hogy okés-e.
Szia Mimmo, ezer éve!! Mindenkivel minden rendben van????
Atoszka, szuper lesz a táblázat!!!!
És akkor az első hivatalos mérés szept. 25. péntek?
Atoszka, félkövérre tennéd a betűket, mert nekem valamiért nem kivehető minden??!!
álomsúly- 58kg (csak mert arra még híhatok kettőt:::)
További ajánlott fórumok: