Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Marcipán massza fórum

Marcipán massza (beszélgetős fórum)


1 2
7. c114183a1c (válaszként erre: 6. - 8c40921157)
2014. febr. 3. 13:48
Tudom én is, csak viccelek. :D
6. 8c40921157 (válaszként erre: 5. - C114183a1c)
2014. febr. 3. 13:46

Nem tudhatod, hogy mekkora lakodalom lesz:)

Á, nem, én tudom, hogy ez deka akart lenni:)

2014. febr. 3. 13:45
És nem 10-15 kg! :O Az nem sok egy kicsit? :D
2014. febr. 3. 13:45
Nézd csak! Így kell: [link]
3. 8c40921157 (válaszként erre: 1. - Gombszem)
2014. febr. 3. 13:44
A cukrot nem bele kell gyúrni, hanem liszt helyett meghinteni vele a nyújtódeszkát, vagy konyhapultot. Utána vizes kézzel tudod gyúrni, de cukros nyújtófával nyújtani, és amikor tekered fel a nyújtófára, az is legyen vastagon cukros.
2014. febr. 3. 13:42

Szia

Nem bele kell a porcukor, hanem rá. Használd ugy a porcukrot, mint tésztanyújtásnál a lisztet.

2014. febr. 3. 13:40

Marcipán bevonatos tortát szeretnék készíteni.

A marcipánt üzletben vettem /LIDL / .

Piros színűt akarok ezért tegnap belegyúrtam az ételfestéket, szép is lett, éjszaka pihent, és ma rá szeretném tenni a tortára, de nem nyújtható mert ragad!

Állítólag porcukor kell bele, azt bele is tettem, kb10-15 kg, nem mértem, de ha elkezdem nyújtani, ragad és szét megy!!!!


SOS!!! Tanácsot kérnék, hogyan tudnám nyújthatóvá tenni????

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook