Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
Én is fogok biztosan:(
Már az is rossz volt, amikor kollégiumba költözött a fiam.
Más részről, lehet jó oldala is lesz majd, több idő jut egymásra.
Az éven voltunk először kettesben, gyerek nélkül, ugyan nem nyaralni, csak egy Wellness hétvégén, a házassági évfordulónk alkalmából, de nagyon jó volt. Majd ha kettecskén maradunk:)) akkor biztosan több ilyen lesz.
igen itt is jó meleg volt!
biztos nehéz lehet az útjukra engedni...én el sem tudom képzelni még...de ez természetes.
Emlékszem mikor Anyukámmal közöltem hogy elköltözöm...úgy sírt:(
Éva:)
Jó idő volt nálatok is?
Itt olyan igazi kora őszi, jó meleg. Én is szívesen sétáltam volna, de nem úgy alakult.
Elhiszem, hogy felbosszantott ami a pénztárnál történt, szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe.
16 óráig dolgoztam, aztán az itthoni tennivalók. Lányaimmal beszélgettem sokat, fiam hét közben nincs itthon, vele majd este msn. Este??? Már most is az van:)
Jobban szerettem, amikor még mindenki körülöttem volt. De megnőnek, saját útjukat járják hamarosan.
Azért ennek a korszaknak is megvan az előnye is, a szépsége is.
csak Éva...jó?:)))
nem is tudom miért regiztem így...nem szeretem a vezetéknevem mert ez egy férfinév...és a Mekk - Elek mesével csúfoltak...úgy utáltam:))))
de már sajna nem lehet változtatni rajta...újra kell regizni:(
Köszi, jól. délután csavarogtunk, bolt posta, Eviért mentem suliba...a boltban mérges voltam...fél órát dekkoltam a pénztárnál...
az egyik vevőnél nem volt elég pénz és hazaszaladt a bankkártyájáért....én még ilyet nem hallottam!!!! ez a spa.-ban volt....hihetetlen mik vannak!!!!
Szép estét:)
Hogy telt a napod, Elek Éva?
két naponta főzök! de szeretek főzni.
nincs azzal semmi gond, ha úgy érzed ez neked inkább munka...és elveszi a drága idődet.
Mikor dolgoztam Apa nekem is besegített a főzésbe...hál isten tud ő is:)
szia
Viki akkor még szopizott de kapott egy kis tápszert is kiegészítésnek, és kb. 5 hósan kezdtem el üveges bébiételeket adni.
Ne szabadkozz! Szerintem inkább csak tudjuk magunkról, hogy nem vagyunk tökéletesek (mint ahogy senki sem az)és tiszteljük a másikat azért ami bennünk nincs meg. Persze mi meg biztos rendelkezünk olyan dologgal amit meg te csodálhatsz bennünk :-)( Remélem :-) )
Én például a napi szintű főzésekért csodállak titeket Évivel. Én rettenetesen keveset főzök, pedig imádok. De vagy rendelünk valamit, vagy apa megfőz, hogy besegítsen. Én meg ezt szégyelem, bár neki tök természetes, kikapcsolódásnak veszi...
Ezt én nem azért írtam, hogy korán kellek, hogy én vagyok a szupi feleség...félre ne értsetek.
Csak ahogy írtátok, ahhoz szóltam hozzá, hogy tényleg vannak olyan anyukák, ahol a lakás szalad és közben cseverésznek a játszón.
Pedig biztos nekünk is jól esne ha a lábunkat tudnánk lógatni (ez sem panaszként mondom).
Éva!
Te mit adtál a gyerkőcnek kaját és inni 5 hónaposan?
az nem!!!
mint a vasaló se működik magától...pedig feltalálhatnák már végre:))))
szia
Minden elismerésem hogy felkelsz ilyen korán elindítani a Férjed...szupi feleség vagy!
Én alszom...amíg lehet.
Nekem sem probléma...ezt vállaltam...szívvel lélekkel...:)
Sziasztok csajok!
Én is most jöttem törpével haza, piac, posta..stb.
Ahogy én is olvaslak benneteket, hát én sem unatkozom itthon, mondjuk én 4 kor kellek (és este egy párszor még) elkészítem a Nagy Fehért, utána útnak indítom a nagylányomat az iskolába és törpével nekiindulunk a napnak...bevásárlás, mosás, főzés, ügyintézés.
Nem tudom másnál, hogy van de nekem soha nem volt probléma, hogy ezeket meg kell csinálni és egyedül, nem könnyű az biztos, de az életben elég sok minden nehéz, szerintem hozzáállás kérdése.
ez természetes!
most már itt kéne hagynom a gépet hogy tartalmas legyen...megyek is:)
Köszi, neked pedig kellemes, tartalmas napot:)
Én is nagyon szerettem otthon lenni annak idején, élveztem az anya és háziasszony szerepet.
De ezt a mostani időszakot is szeretem, jó a munkahelyem, a kolléganőim, azt csinálom, amit szeretek. Csak azért vágyok néha egy-egy nap szabira "csak úgy", hogy nyugodtabban elvégezzem azt, amire így csak kutyafuttában jut idő. És akkor én is úgy vagyok, mint Te, mire hazaér a család, igyekszem mindennel készen lenni, a többi idő csak az övéké:)
Igen?
ennek örülök, nyugodtan hozzászólhatsz...de akár új témát is feldobhatsz...
remélem nem untatok másokat....mindig ettől félek:(
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?