Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
Sziasztok!
Viki is lázas lett...voltunk doktornéninél is, frászt kapott tőle, de én is!
egy zöld alapon fekete pöttyös köppenyben volt és fehér maszkot viselt, hatalmas szemüveg...
ha holnapra nem lesz láztalan antibiotikumot kell szedni:(
Jut*ka gratulálok a sikeres vizsgádhoz!
Ha közelben lennél szívesen átadnék mindent, mert még semmit nem adtam oda senkinek, a pólyától kezdve minden...:(
Megvolt fázva elvittem nehogy elkapja ezt az új vírust, de gyógyszert sem adott neki én kúráltam ki a gyereket...ha ezt fogja csinálni átviszem másik orvoshoz.
é semmi nem maradt szinte mert odaadtam a sógornőmnek anno mindent kiságyat babakocsit ruhákat stb,pár darab visszakerült de érdekes állapotban odaadogattam a szomszédasszonynak mikor szült.
nagyobb dolgokat használtan akarok,apa vett már babakocsit most a héten hazaküldi a hordozót is az is megvan:)
más t még nem vásárolok,majd kicsit később.
Remélem sikerült a vizsgád...Aida beteg ,de a múlt héten is beteg volt...:(
A babának vásárolgatsz? Vagy meg maradt sok minden a másik babáról?
á csak az ujabb viruson meg az elsősegélynyujtás vizsgámon:)
melyk gyerek beteg?:((
nekem Máté volt velem együtt de elég jol viselte hamar túljutott rajta
Szia!
Már hiányoltunk..hogy van a pocaklakó és te hogy viseled a terhet?
Nem tudtalak követni, hogy min vagy túl, mert elégé el vagyok látva dolgokkal...(gyerek beteg, a másik egyfolytában ordít...stb.)
Sziasztok mindenkinek!
Tuti jó napom volt tegnap. Írtam is a naplómba, csak még nem másoltam be.(szerintem majd délután) El tudnék viselni még pár napot, kényelmes főzőcskézés, kis takarítás.. az volt csak a rossz, hogy nem sertepeltélt mellettem senki.
megyek...estefelé jövök kicsit!
Szép napot Mindenkinek!
Jó reggelt csajok!
Most vagyok...mi a baj, miért akarják bezárni ezt a fórumot...és ki politizál?
Azzal viszont nem értek egyet, hogy "mi megy a magyar hagyományőrzés név alatt"...:(
igaz,csak itt hajlamosak az embert sajnálni hogy szegény három fia lett mekkora pech....és vigasztalják az egészséges ujszülött mellett hogy nem baj az ha fiú stb....hát miért lenne baj???
szóval edzem magam szülés utánra is:DD szomszédasszonyomat szembesajnálták mostmár ha megkérdezik hány gyerek van és milyen nemüek azt mondja hogy SZERENCSÉRE mind fiú igy békén hagyják:))
no öltözök próbálok nem béna lenni ma....
Szép napot nektek!
megyek...naplómba írtam...ennyi mára...
Holnap délelőtt jövök!
Vigyázzatok magatokra! Jut*ka sok sikert holnapra és jobbulást!
Szép estét!
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?