Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Magvas pogácsa recept

Magvas pogácsa recept

Elkészítési idő 90 perc

A Magvas pogácsa hozzávalói:
40 dkg liszt
2 kiskanál só
10 dkg margarin
1,5 dl tej
2 dkg élesztő
2-2 evőkanál: tök-, napraforgó-, szezám-, len mag.


A Magvas pogácsa elkészítési módja:
Kelt tésztát készítünk, amibe a végén dolgozzuk bele a magokat. Duplájára kelesztjük, 2 cm-re nyújtjuk, késsel berácsozzuk, kiszúrjuk, tetejét bekenjük tojással sütjük.

160 fokon 17-19 perc alatt készre sülnek.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A magvas pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook