Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Magántánctanár vagy jó tánciskola fórum

Magántánctanár vagy jó tánciskola (beszélgetős fórum)


1 2
2008. márc. 18. 15:19

Sziasztok!

Véletlenül találtam meg ezt a fórumot és látom, hogy sokan magántánctanárt ajánlotok.

Tudna esetleg valaki segíteni? Van valakinek jó tánctanára? Engem konkrétan a Latin táncok érdekelnek és ha van rá lehetőség akkor az Örs környékén.

Előre is köszi!

12. Alexa77 (válaszként erre: 9. - 70a5a27405)
2007. nov. 7. 07:34
Tiszta butasag, hogy a sulyod miatt aggodsz! Mindegy, hany kilo vagy, a tanc mindig jo es szep! Amugy pedig az egyik legjobb fogyaszto, raadasul kozbenh elvezetes is. Csak rajta, batran menj tancolni!
2007. nov. 4. 11:28

Adok azoknak egy jó tippet akik egy harmadik lehetőségre gondolnak...és mondjuk szeretnének úgy táncolni mint [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Justin Timberlake[{[{[/A]}]}] vagy Beyonce...


Step By Step:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2007. nov. 4. 09:35
magantanctanar. mert az csakis rad figyel.
9. 70a5a27405 (válaszként erre: 1. - Husika)
2007. nov. 4. 00:09

Csakis magántánc tanárt ajánlok, mert jobban tud foglalkozni veled. De elmennék én is egy ilyen helyre, újra venni az alapokat, és táncolni a latin zenére, ne félj úgy beindulnák hogy csak na! Nagyon oda vagyok a latin zenéért!

De sajnos több akadály is van, az életemben, ami miatt ez nem jöhet létre, meg hát ha létre is jönne hogy néznék ki a 98 kg súlyommal a parkettán...

2007. okt. 19. 14:38
a magán tánctanárra szavazok, nem kell a többiekre figyelned, jobban tudsz koncentrálni és ha jóképû, akkor dupla élvezet ;-)
7. Alexa77 (válaszként erre: 4. - 4c12775fdc)
2007. okt. 17. 07:04
Ha esetleg magan tanctanarra van szukseged, szivesen segitek. A Testnevelesi Egyetem kieg. kepzesenek kereten belul szereztem tanctanari kepesitest, elsosorban tarsastancot tanitok, meg modern tancot, jazz-treninget(ami minden tanc alapja). Ha erdekel, irj!
6. druida (válaszként erre: 4. - 4c12775fdc)
2007. ápr. 9. 01:03
Van egy Magyarországon nem nagyon ismert tánc-stílus: a linedance. Egyelőre csak 3 városban lehet tanulni. Több(ezer) latin jellegű tánc is van. Klubszerűen működik az oktatás. Az életkor 7-66 év között van. Az ott tanult koreográfiák nagyon látványosak. Vernek bármilyen hip-hop vagy hasonló ugrabugrát (bocs a hip-hop hívőktől). Nem kell hozzá pár, de a legjobb ha többen táncolnak. Minden zenére külön koreográfia van, tehát egy adott zenére a világon minden linedance-klubban ugyanazt táncolják. Vannak páros táncok is. Szinte bármilyen zenére lehet őket táncolni, de az alapzene a legszélesebb stílusjegyekkel rendelkező muzsika: a country. Egyes koreográfiákat próbáltak már kemény rockra, heavy metálra és "mindjártelalszomcsakszenvedekegykicsit" zenékre is táncolni. Remekül működött. (Arab muzsikára is megy.) Amúgy fogyókúrának sem utolsó, mert a showtánc-kategória egy bemutató alatt 3-4 kilót is lead. De sima táncikálás is leviszi a felesleg egy részét. Több testes hölgy is van náluk úgy láttam. És azt is megfigyeltem, hogy mindeki csak magával és a tánccal foglalkozik. A másikkal csak annyira, amennyire ő igényli.
5. versze (válaszként erre: 4. - 4c12775fdc)
2007. ápr. 7. 16:03
Szia! Én a viktoriadance-t ajánlom. Ugyan nem latin, alapvető jazz tréninget tanulunk, ami minden mozgásfajtához segítség. Változatosak a táncok, már egy szimpla buliban is hasznát veszem. Én is kezdő vagyok, de érzem, hogy javulok hétről hétre. Jól érzem tőle magam, szerintem ez a fontos. (Vannak latinos hangvételű koreok is!! Nyugi! ;)
2007. márc. 9. 16:06

Sziasztok!

Akinek van tapasztalata tánciskola ügyben, az írjon ide. Hol érdemes elkezdeni tanulni annak, aki soha nem tanult táncolni?

Ismeri valaki a Studio Vida-t az Örsön?

Esetleg egy magántanárral kezdjem?Főleg latin táncok érdekelnek. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

3. Thisa (válaszként erre: 1. - Husika)
2007. jan. 17. 23:08

Bár nem vagyok otthon a latin táncokban-de remélem csak vicc volt, hogy röhögnek a többiek a kezdőkön. Ez tipikus buta ember viselkedése. Akkor van kopp, ha a kezdő utóléri azokat, akik már nyeregben érzik magukat-esetleg még jobb is lesz!

Ha nevettek, mutasd meg nekik, hogy tudsz! A tanár biztos nem fog kinevetni.

2. Karcsi 1961 (válaszként erre: 1. - Husika)
2007. jan. 10. 12:04

Szia!

Az én fiam a keletihez járt mert Ő versenytácos volt több mint 6 évig de ott oktatnak kezdőket is. Latint Lajtai Trixi és Németh Peti Ők többszörös magyar bajnokok is és láttam mint segítőket a Szombat esti láz-ban is.

2006. szept. 23. 12:59

Sziasztok!

Tud valaki Pesten az Örs környékén vagy onnan jól megközelíthető helyen türelmas és jó tánctanárt vagy valami jó tánciskolát?

Főleg a latin táncok érdekelnek.


Elég szégyenlős vagyok, ezért a tanár jobb lenne. Legalább nem röhögne rajtam csak Ő :))

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook