Ma 12 éve, hogy lerombolták a WTC-t. Mit tudtok erről a támadásról? (beszélgetés)
Amerika nem egy személy, neki nem fáj. :)
Ráadásul Amerika ebbe nem rokkant bele. Az áldozatok családtagjai annál inkább. Amerika meg sem érezte.
Dehogy is nem. Videók vannak róla, nemrég el is kapták és megölték a kommandósok. Nem hallottál róla?
Mindig kell ok a háborúra.Most épp Szíria van soron.Hiába,nagy biznisz a fegyver és az olaj sem egy rossz dolog,ha van....Na,tényleg mentem...
"A 2001. szeptember 11-ei terrortámadás során az American Airlines 77-es járata becsapódott a Pentagonba, kioltva 125 embert életét, akik az épület nyugati felén dolgoztak."
Éppen vasaltam, amikor megszakították a műsort és közvetítették a támadások helyszinét. Könnybe lábadt a szemem és azóta is felháborít az egész eseménysorozat! Nyugodjanak békében az ott elhunytak és mindazok akik valamilyen terrorcselekmény áldozatai lettek bárhol a világon!
Hú,ezen a fórumon el fognak szabadulni az indulatok,megyek is inkább :O
Vagy legalábbis okoskodóbbak. :)
A vétlen áldozatokat sajnálom, Amerikát nem. Megérdemli a sorsát, nagyon sok népet leigáztak már. Pénzéhségből meg hataloméhségből.
Sztem meg O.B.L. nem is létezett.
Aki végignézi a videókat, az láthatja hogy nem robban bomba. Több ezer szemtanú élőben is végignézte.
Egy ilyen maga épület nem így omlik össze,ha a repülő belerepül.Nálam sokkal okosabb emberek írták.
A Pentagonban nem halt meg senki. Az betonbiztos felépítmény. :)
Szerintem ebben semmi humbukk nem volt. Az amerikaiak folyton kihúzzák a gyufát bármely nációt nézzük is. Csak vegyük alapul a történelmünket. Minket is jól becsaptak '56-ban. Volt egy ember aki viszont nem hagyta annyiban, és támadást indított az USA legnagyobb és úgymond jelképnek számító épületei ellen, ezzel is bizonyítva hogy ők nem félnek cselekedni, ha kell.
Vagy legalábbis a leglátványosabb.
Többen már haltak meg máshol is, pl. a NATO bombázásokban Irakban.
Látványos inkább.
Vannak ennél sokkal borzalmasabb terrortámadások.
Mondjuk azok nem az amcsiknak fájnak.
Kitudja. Van aki ezt állítja. De olyat is olvastam, hogy a tornyok igazából bomba által robbanhattak fel, nem a repülők becsapódása miatt. Mert állítólag azon a napon, mikor ez történt, délután még egy épület leomlott, amit WTC 7-nek becéznek. És abba nem ment repülő.
Nem írom, meg a véleményem, mert az átlaghoxásnál kiverné a biztosítékot. Nem akarlak többé megzavarni Titeket a jó kis nyugalmatokban.
Hát engem nem nagyon érdekel a politika, a történelem viszont annál inkább, azért is foglalkozok sokat ezzel a témával. A vieókon amiket láttam nagyon elszörnyedtem. Számomra ez a legszörnyűbb terrortámadás, amiről hallottam.
És ezért megöltek 400 embert a Pentagonban?
Ebbe a beszélgetésbe szívesen belemennék,de a hoxa nem alkalmas terep rá.Itt tilos a politizálás ugyanis.De érdekes téma,kár,hogy csak felszínesen lehet érinteni a lényegi kérdéseket.
Ezzel egyidőben a Pentagont is támadás éri, és a Fehér házat is majdnem, de az a repülő lezuhan az utasoknak köszönhetően.
Tényleg nyugodjanak békében! Ilyen szörnyűséget nem tudom hogy képesek elkövetni az emberek...
Akár. Bár durva lenne.
Mondjuk mint Szíriában. Az is durva lenne.
Tényleg, most van az évforduló. Nyugodjanak békében azok a szerencsétlen áldozatok akik ott meghaltak, és azok a hősök...rendőrök, tűzoltók akik feláldozták az életükért másokért. R.I.P! :(
Én még pici voltam akkor, de tisztán emlékszem rá milyen döbbenetes volt... Most épp azt olvastam róla, hogy lehet az amcsik szervezték az egészet, hogy cassus beli-t találjanak. Erről mi a véleményetek?
Volt nagy bumm.
Több is.
Keringenek mindenféle összeesküvés elméletek.
Az igazat csak az tudja, aki kiadta, kiagyalta a parancsot.
Inkább nem írom le,mert dobnak innen.
Ma 12 éve, hogy leromolták a WTC-t. Mit tudtok erről a támadásról?
További ajánlott fórumok: