Liba leszek a Mennyországban? (beszélgetés)
Nős vagyok több mint 20 éve.
Véletlenül kerültem ide, nem kerestem ilyen fórumot, nincsenek különösebb problémáim, csak elborzaszt néhány dolog és kénytelen voltam megszólalni, mert nem tudom tartani a szám.
Különösen borzalmas, hogy a nők metéltetni akarják a szemérem ajkaikat, a másik milyen férfi az, aki nem szexel a feleségével?
Mi az ördögnek vette el feleségül?
Persze sajnos sok nő frigid ilyenkor nyilván nincs kedve a partnernek hozzá, mert a férfiak szerintem nagyon szeretik, ha a nő élvez és ki is mutatja, hiszen ez a korona a hiu férfiak fején (az enyémen is). Nem beszélve milyen szép akkor a nők arca. És nem beszélve arról, ha ilyenkor remeg az ölük, vagy belevájják körmeiket az ember hátába (na nem szadista módon)
OK?
én mindig úgy hiszem(vallom) az a bizonyos tükör.
a párommat becsaphatom,hazudhatok de a gyerekemnek nem.ha nagy lesz és szerelmes és ha
megkérdi hogy megcsaltam.e apát nyugodttan a szemémébe tudjak nézni és aszt,mondani hogy nem!
lehet hogy az ember szerelmes és az érzelmek hajtják.de remélem hogy liba leszek egy szerelmes liba...
ne félj!
de ha visszanézel és gondolom van családod?
akkor érdemes libának lenni?+!
de szépen írtad le a történetet.
sok nőt hozzásegíthet egy helyes döntéshez.
okos és őszinte vagy!!!
nős vagy???
Idézlek
"hát akkor sokan, leszünk a menyországba LIBÁK. .
DE ÉN SEM BÁNOM. . . "
Miért adná ki magát egy pasas nőnek:
A mentalitásod sem férfire vall.
A tutti frutti régi német TV műsor, az ország kedvencével Kiszel Tündével.
Eszembe jut még mindenféle gyümölcs.
lehet állnév is!
fruttyról mijut eszedbe nő v férfi..
nem gondoltam,hogy pasi vagy??????
valami böl nekünk több van...
Hogy valaki vigyázzon rájuk.
Különben ők is körbetojják az udvart, ahogyan a tyúkok.
:))
Én is liba leszek:)
NEKEM IS TETSZETT.
és büszke vagyok rád..
hát akkor sokan,leszünk a menyországba LIBÁK..
DE ÉN SEM BÁNOM...
Én nem,hogy liba,de még a mennyországba sem jutok!:)
24 évesen ilyen sötét foltokkal a hátam mögött,az utam egyenesen a pokolba vezet!!!Ha valaki megtudná,őket sokkot kapna!!Nah Ő viszont a mennyekbe jutna azonnal!
A liba/angyal szárnyakat később osztogatják, s hogy egyáltalán osztogatják-e vagy sem , nem tudhatjuk biztosra, mert még egy angyal és liba sem tért vissza mesélni. Sajnos.
Én magam a liba kategóriát képviselem pillanatnyilag, s azt is képviseltem eddigi életemben. De az a liba vagyok, aki azt mondja a háta mögött több, mint 40 évvel, hogy nem biztos, hogy gyúrni kell azokra a hófehér szárnyakra. Lehet, hogy nem éri meg. Volt nekem egy házasságom, mely igen fiatalon és szép reményekkel köttetett. Jó libuskához méltóan tettem asszonyi és anyai teendőimet, miközben a világ legboldogabb libájának hittem magam. Pedig mindig akadt egy-két gúnár, aki megkörnyékezett. De hasonlóan Évához, tudtam , s akartam liba maradni. Az én libatoll osztásom azonban hamarabb elérkezett, mint az Úr magához hívott volna:Az exférjem lecserélt egy tojásból alig kikelt pipére, s kiderült hogy a házasságunk 16 éve alatt VÉGIG csalva voltam. Nos kedves libatársadalom, ott, akkor a szárnyosztáson igencsak bántam liba mivoltomat. Nem tudom a végső szárnyosztás milyen lesz, de itt lenn, a földi szárnyosztogatásnál nem volt kellemes libaként bevégeztetni egy (báj)gúnár mellett.