Lézeres szemműtét (beszélgetés)
remélem kitisztul hamar akkor ezek szerint azért van még egy kicsit homály meg a fények se élesek
Mindenkinek nézik :-) A réslámpás vizsgálatkor a mikroszkóppal látják a sejteket, és szimplán megsaccolják az értéket.
Nekem ilyen hazet nem néztek. Ezt hogy nézik meg?
Jó eséllyel R=jobb, L=bal, gondolom mindenkettő
Köszi.és ez mind két szemre vonatkozik vagy csak az egyikre?
ez van nekem írva
RL:
conjunctiva:békés
cornea:haze 0.25
Ajnácska, igen "fotogéniusz" vagy! :-)
Méregteleníteni nem szoktam, csak hébehóba koplalni, de 3 nap után már nem érzem az éhséget :-)
Ún. haze=homály van a szemeden 25%-ban. A hámsejtlapkáid összetorlódtak kissé, azaz becsálésodtak népiesen. Ezek kissé összevissza törik a fényt azaz rontják a vizusodat. Az ilyen fokú haze még nem vészes, többnyire elmúlik a szimpla szteroidos cseppektől. Ha durvább fokú lenne, akkor vagy tovább kéne csepegtetneda szteroidot, akár 9-10 hónapig is, és/vagy durvább szteroidra váltanának.
Sziasztok!
Kérdésem ki tudja hogy ez mit jelent,cornea:haze 0.25
Csinálta már valaki közületek az 5 napos Steinberger féle méregtelenítő kúrát?
Én most vagyok csak 2. napon, de nagyon ééééééhes vagyok! :-(((
A kis utcácskák, a királyi palota és a hangulat, de egyébként én Norvégia fun vagyok, de az nem volt kérdéseid közt! Love Bergen!!!
Bár nem engem kérdeztél, de én Stockholmra szavazok...imádom!!!
Igen itt elek mar lassan 4 eve :)
Koszi neked is valaszt, igyekszem turelmes lenni. Remelem beall lassan a latasom a normalisra.
Szívem egyetlen (ismert) Ajnácskája. Rajtam nem múlik,de szerintem ezt már tudod. Tessék a csajokat csipkedni.
A közeljövőben szeretnék vagy Dániába vagy Svédországba elmenni. Melyiket javasolnád?
Te komolyan Franciaországban laksz? Engedj meg egy kis személyeskedést: mázlista! :)
Viccet félretéve a műtétet követő kb. 6 hónapon belül mindenféle változás normálisnak tekinthető. Vegyük csak az én esetem. Van ugye két szemem,egy bal meg egy jobb. A bal a műtétet követően minden vizsgálaton jól szuperált,a jobbnak ehhez 6 hónapra volt szüksége. Evvel arra akarok utalni,hogy türelem,minden megtörténhet és annak az ellenkezője is.
Csak nem szent... doktor? :-)
Koszi a valaszt. En is azzal nyugtatom magam, hogy biztos normalis. raadasul eleg faraszto napok vannak mogottem, lehet, hogy ezert is van ez. Azt hiszem, hogy varok meg par napot, ha nem javul a helyzet, akkor felhivom. Bar jo szakembernek szamit, de eleg goromba ember, csak akkor megyek hozza, ha muszaj :) Megegyszer koszi a valaszt :)
Valahol a kettő között: abszolút normális, ha az első hónapokban furcsa dolgokat észlelsz, de miután a szemeidről van szó, inkább kergesd őrületbe a dokit!
Sziasztok, egy kerdesem lenne, kicsit tanacstalan vagyok. Szept 12en volt a prk mutetem, es az egy honapos kontrollon 100%os volt a latasom. Viszont kb egy hete azt vettem eszre, hogy neha kicsit homalyosan latok. Neha eles, neha homalyos. Gondoljatok, hogy normalis, hogy meg ingadozik a lataselessegem? Kicsit megijedtem. Eloszor azt hittem, hogy csak faradtabb vagyok a kelletenel, de kb egy hete beallt erre a neha eles neha homalyos allapotra. Ha egy pontra fokuszalok,akkor inakbb eles, de ha csak normalisan nezek, akkor inkabb homalyos. Kb egy honap mulva kell mennem a 3 honapos kontrollra. Varjam meg hogy alakul addig a latasom, vagy hivnom kell a dokimat? Elore is koszi ha vki valaszol.
köszönöm drága úriember..:-)))
Egyébként meg irígy kutya vagyok,nem is tudom mikor hajlottam el utoljára csajos partin :)
Hát persze,tudjuk,csak a csillámpónik haját fésülgettétek és közben limonádét iszogattatok ;):D
de cukiiiii vagy GYARMIIIII:):):)
Köszönjük:)
Nekem is TI!!!
Figyi, szedjétek már össze magatokat és csapjunk már egy talit!!
Én közben megjártam DÁniát, Svéd- és Németországot, hétvégén meg évek óta először otthon voltam anyuéknál pasi nélkül, és fergeteges csajpartit csaptunk :D (pasizás nem volt, mielőtt bárki ilyesmire gondol:)) Ezért nem voltam sokáig, de ma visszaolvaslak Titeket!!!
Azt el,főleg ha én fizetem. Aztán maradnék is kint hajléktalannak. Bááár,lehet azt is vállalnám ott. :)
:D Azért egy párizsi topictalira mindenki szakítana időt, elhiszed? :D
Sziasztok!Rég voltam itt.Keddre vagyok kiírva műtétre, most kezd kijönni rajtam a drukk.Bal szemem -1, jobb-5. 28 évesen.Focus Medicalnál csináltatom.Van friss műtött?Szeretném megtudni milyen érzés, mit éreztetek műtét alatt, úgy őszintén?Köszi a válaszokat
Helyes. :) Bár topictalit sem tudunk összehozni nemhogy párizsi utat.
A hajfestést én is elintéztem, műkörmöm az nincs,de azt utána is bármikor elintézheted, nem a lábad és nem a kezed műtik meg :)
További ajánlott fórumok: