Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Szia. Nem voltam párnap, mert csak olvasgatni járok ide. Többen vagyunk akiknek probléma nélkül sikerült. s ezért nincs sok írni valónk. csak ritkán kell bátorítanunk!Közel 1,5 éve volt PRK-m, s tökéletesen rendben vannak a szemeim!
Bátran csináld végig! Szorítok!
:D "Ne alapozz fórumbeszámolókra,mert oda általában azok írnak akik örök elégedetlenek vagy akiknek nem sikerült. Ezzel itt most nem erre a fórumra utalok hanem általánosságban beszélek."
Igen, ezen a fórumon csak azok írogatnak, akiknek nincs más dolguk úgy általában. Hisz látható a hsz.-okból is, hogy sokszor oldalakon át szó nincs a szemekről. De minden egyébről van ám! :) Színes fórum lettünk. Utazunk, fesztiválozunk, vatyerázunk, turkálunk, gyereket nevelünk és persze futunk, futunk...aztán udvariasságból néha megosztjuk egymással a szemünk állapotát. :D Szép is az élet ezen a fórumon.
Szia! Én csak bíztatni tudlak. Nekem így másfél év után igaz a jobb szemem csak 95 %-os (-4,5 volt), bár már az egyéves kontrollon is ez volt az eredményem, a bal 125 %-os (-1,5 volt), de 2 szemmel 125 %-os a látásom. Legalábbis ezt mondta a Doktor néni. :D Lényeg, hogy nem bántam meg a műtétet, és ha nem olvastam volna nemrég Mókica élménybeszámolóját az első fájdalmasműtétéről, akkor azt mondanám, hogy újból megcsináltatnám. De így marad az ima, hogy ennél rosszabbak ne legyenek a szemeim még kb. 50 évig. Utána a rosseb egye, nem érdekel. :)
Szóval vágj bele bátran, de nov. 8.-a előtt semmiképp ne olvasd el a negatív tapasztalatokat. Arra ráérsz utána is. :)
Kéz és lábtörést!
A lényeg, hogy Te érezted ezt és őrzöd magadban emlékül. :)
És ha majd kiviszel minket is, újra átélheted ezt! Hisz aki beépített emberként keresi a kenyerét, annak futja bármikor egy "páhrizsi" útra a sosemlátottismeretlenismerősökkel! :D
Pontosan. Ne alapozz fórumbeszámolókra,mert oda általában azok írnak akik örök elégedetlenek vagy akiknek nem sikerült. Ezzel itt most nem erre a fórumra utalok hanem általánosságban beszélek. Egy hülye példával élve mikor kerestem szállást annak a szállásnak a honlapján ahol végül megszálltam (és tökéletesen megfelelt) volt egy hozzászóló aki azt írta rossz a szállás,mert legalább 15-20 perc a metróállomás. A metróállomás valójában 3 percre volt csak a hülyéje vélhetőleg rossz irányba indult el...
Nekem pl. a műtét jól sikerült,mellékhatások sem közben sem utána nem voltak és így 6 hónappal a műtét után is teljesen éles a látásom.
Sziasztok lányok!
Na dolgoztam ma nem mentem össze vissza a busszal,de a szemem elfáradt reggel 4-től este 7 ig.
Ja meg sötétbe rohadtul nem látok még,az a sok fény zavar meg homályos.
De túléltem remélem most már javulni fog.
Köszi a gyors választ,a több 10 ezer, akinek sikerült, miért is írna fórumban, ők már el is felejtették az egészet. Legalábbis remélem...:D
Csak nagyon izgulok.
:D
na,megvannak a fényképek?
Sziasztok!Nekem nov 8-án lenne a prk műtétem, az O.M.-nél, de remélem itt csak a problémások irkálnak, mert már azon gondolkodom, hogy visszamondom az egészet.
Valami biztatót, valami jót is írjatok már!
Láttok egyáltalán 2 szemmel rendesen?Megbántátok?
Ahh-köszi! :)
A bársonyruha..na az tuti!
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?