Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Lencseragu recept

Lencseragu recept

A Lencseragu hozzávalói:
kombu (bélyeg nagyságura vágva),
vöröshagyma (negyedholdra vágva),
sárgarépa (negyedholdra vágva),
zellergyökér,
beáztatott lencse (kb.12 dkg),
zellerszár fölvágva.
fokhagyma,


A Lencseragu elkészítési módja:
A zöldségeket a fenti sorrend szerint rétegezzük a lábasba, feltöltjük vízzel, sózzuk, tetejére a felvágott zeller szárat és egy gerezd fokhagymát teszünk. Megfőzzük. Barna rizzsel tálaljuk.

( A kombu széles, vastag, sötétzöld tengeri növény, amely az óceánok mélyén terem.
Levesalapként, ízesítőként használják, valamint zöldségekkel és hüvelyesekkel együtt főzik.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lencseragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook