Lemondani az esküvőt? (beszélgetés)
"házasságok 60%a válással végződik"
igaz... de az is hogy ha kilépsz az utcára 50% esélyed van hogy balesetet szenvedsz...
ennyit a %-okról....
Te ezt most komolyan gondoltad?
Százszor jobban elkötelezted magad a gyerekekkel mint a papírral tennéd-ez így már egy kicsit vicces ne haragudj:)
Nekem nem a papírtól lesz teljes az életem:)
És nem tartalak maradinak csak más a véleményem, ezért mentél te férjhez én meg ezért nem (és nem is fogok papírozni:)
pedig tök jó.
:)
Te Zsuzsa, én megverlek, ha nem hagyod abba ezt a pónipacis dumát!;D Vagy eveszem a fogyókúrás kajádat is!;DD
Amúgy meg egyetértek.:)
Nem szakitottam meg a kapcsolatot egyutt elunk van egy gyonyru ikerparunk:-)))
Csak egyszeruen ugy erzem hogy nem akarom es tudnam elviselni a csaladjaval jaro kellemetlenkedeseket egy eleten keresztul..Ot nagyon szeretem a mai napig szerelmes vagyok bele..Szoval ez egy faramuci helyzet
Tedd fel magadnak a kérdést: melyik igaz?
Le tudnám élni Vele is az életemet VAGY Nélküle nem tudnám leélni az életemet. Csak ha az utóbbira mondasz igent, akkor mondj Neki is igent.
(Házasságban amúgy jobb élni, mint élettársi kapcsolatban, csak valóban az Igazival kösd össze az életed.)
jajj szia rózsaszin felhőjáro én pici pónim:DDDDDD
40 évesen együtt élenek mi a francnak a papir:D:::::
szétköltözni ingyen lehet válni meg pénzes
a házasságok 60%a válással végződik
Jól tetted hogy lefújtad,egy életre megkeserítené az életed.
Nálunk is az a helyzet,veszekszünk az alkoholista,kétszínű anyós miatt:(
szia hát szerintem a barátnődnek igaza van... nem a családjához mész hozzá.
most nézzük az én példám a párom édesanyja roma származású de édesapja nem... így a barátom külsőleg nem örökölte, de hát az édesanyja részéről a rokonság viszont akkor is ott van. Az édesanyja hál isten nagyon kedves. és én itt is mint ahogy már mondtam nem a rokonságot kell nézni, hanem hogy az akivel eltervezted a házasságot az együtt élést milyen a kapcsolat mennyire éritek meg egymást, és ilyenkor persze jön a pánik hogy mi van ha válás lesz... de ugye nem erre kell gondolni, ha köztetek minden rendben megy akkor nem lesz gond szerintem.
Mennyire hat ki a kapcsolatototkra a család?
Sok a veszekedés miattuk, általuk, vagy egyébként zavarnak?