Lelkiismeretes orvos Pécsen (beszélgetés)
Én 27 éve járok Dr. Tamás Péterhez, nála is szültem, komplikált szülések voltak.
Csak pozitívumot és jót tudok róla mondani.Szakmailag is, emberileg is. Nem tudma terhes gondozás , szülés mennyi most, azt tudom, hogy a magánrendelésén egy vizsgálat rákszűréssel 7500 ft.
Pécsett a József Attila utcában rendel.
Tel.: 06-20-3262744
A szülészeti klinikán dolgozik.
név: Dr. Halvax László
megye: Baranya
település: Pécs
cím: Donátus u. 22.
bejelentkezés: 72/536-000, 30/905-3132
rendelési idő: hétfő, szerda: 17:00-19:00
Engem ő műtött októberben. Mindhárom nap bejött hozzám. Először magánban voltam nála. Már anyumat is műtötte. Direkt miatta utaztam Pécsre. Egy másik lelkiismeretes nőgyógyász neje ajánlotta őt, mert a férje sajnos meghalt. Úgy tudom, h tanít a Pécsi Tudományegyetemen is és a kollégák nagy tisztelettel és alázattal beszéltek róla. Roppant emberséges magaviseletet tanúsított és minden elmagyarázott.
dr. Világi Szabolcs.
Nagyon nagy tudású szakember, és EMBER.
És: nem fogad el pénzt!!!!!
(Szülés után meg a kisbabák között kóborol szabadidejében, és simogatja a fejüket ... :))
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik a fogadott lelkiismeretes orvosnak nem adtak borítékot, csak szóban köszönték meg és hazamentek?
- Legjobb fogorvos Pécsen?
- Keresek egy jó szemész doktornénit/bácsit, aki 2,5 éves unokámnak lelkiismeretes orvosa lenne, tudtok ajánlani?
- Gasztroenterológus orvost keresünk, aki megbízható és lelkiismeretes
- Vannak még lelkiismeretes orvosok
- Újpest központban, a 4. kerületben lakok, háziorvost szeretnék váltani, tudnátok ajánlani egy lelkiismeretes orvost?