Lelki fájdalom (beszélgetés)
Most már másodszor kérdezem meg.
Megmagyaráznád, hogy ez mi akar lenni?
Köszönöm... tényleg nem is azért írtam, hogy erre terelődjön a szó... csak az is egy momentum volt...sajnos. :(
Amúgy kíváncsi lennék mariann hozzászólására, hogy mi miért is vagyunk nevetségesek?? :S
Sajnos én már értek mindent......Hallgatok.....
De ti csak beszéljetek még....Jó hallgatni. Ez van, őszinte voltam magamhoz, hiba volt....nevessetek....tanultam....megérdemlem, de ti még nevetségesebbek vagytok.....
PL:, de még sorolhatnám szépen sorban....
Kötözködés
Szőke lettem, de milyen áron?!
Lelki fájdalom
Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
Folytatnád vagy végleg szakítanál?
Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
Fogyókúra mostantól....
Szerintetek csak az lehet magányos, aki egyedül él? Kinek mit jelent a magány?
Megcsalás: aki megcsalta már a párját az "törvényszerűen" előbb vagy utóbb megteszi megint?
Szerelmes versek, idézetek
Háj-háború [cikk]
Mi az a nem alapvetően szükséges dolog, amit nem sajnálsz magadtól még most, az ínségesebb időkben sem?
Ostobaság
Igen, valóban így indult,de voltatok olyan rendesek, hogy adtatok egy kis "lökést" számomra.
Ennyi segítségért is nagyon hálás vagyok egyébként, és köszönöm így utólag is.
Azt olvastam, hogy chrisnek meghalt az öccse, és szakított a régi barátjával. Azt hiszem, nem reagált rá senki..vagy csak átugrottam?
chris..sajnálom:(
Na, oké...visszaolvastam egy pár oldalt...azt hiszem nem értek semmit. Azt vettem ki ez egészből, hogy nem tanácsot szeretnél, hanem ki akarod magadból adni a fájdalmat. Innentől kezdve nem tudok segíteni:(:(
Úgy gondolom, hogy nem fogsz senkire hallgatni, mert csak te tudod, mi az igazság ebben az egész dologban!
Tehát fel a fejjel, és hallgass önmagadra!
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Érezted már úgy, hogy a hízás fájdalommal jár? (nem lelki, testi)
- A lelki fájdalom feldolgozása
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?