Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Te lehetsz az 'Élet császára, de ha beteg vagy... fórum

Te lehetsz az 'Élet császára, de ha beteg vagy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

16. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:42
Jobbulást kívánok!
15. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:31

Jobbulást.

A következő kihívás, a teljes életet élés a nyomorutság ellenére. 😅

Én kezdek magamhoz térni es csakazértsem hagyom magam, szóval másnak is menni fog. 😊

14. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:02
Múlt héten én is összeszedtem valami ebolát, azt hittem csak egy kis nátha lesz. 5 évente 1x vagyok beteg, de akkor nagyon, még most sem vagyok teljesen jól. Jobbulást neked is.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:46

"Nem nagyon verték belénk"

Nálunk a suliban igrn!

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:42

Életmód, és ebbe legfőképpen a testünkkel-lelkünkkel való törődés tartozik. Valakinek a mozgás, valakinek a pihenés, valakinek a fogyás, valakinek a relax/jóga/meditáció, valakinek a szórakozás/játék, valakinek a kirándulás, valakinek a vitaminok, valakinek az egészséges ételek-italok... egyszóval aminek a hiánya kibillent és ami hiányzik, megbetegít!

Először mindig a lélek betegszik meg, aztán a test, de onnan még nehezebb gyógyulni, mert az már a testi valódat, életedet érinti.

11. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:18
Gyógyulj meg mielőbb!!!!
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:07

Nem nagyon verték belénk, mert még ma is erről esik a legkevesebb szó. Legalábbis mifelénk. Főleg a hogyanjáról. Azzal is csak hülyítik az embert hogy a szűrésre járás az a megelőzés. Miközben a szűrés csak detektál. Vagy jót, vagy rosszat.

Megelőző módszer sok féle létezik. Nem ártana legalább 1 félét mindenkinek a magáévá tenni. Persze nincs rá garancia hogy bármit is megelőzünk a saját praktikánkkal, de mégis ad talán némi biztonságérzést az, hogy teszünk magunkért.

tegnapelőtt 14:52
A legrosszabb amikor még azt se tudod mi a bajod, annál csak jobb a diagnózis, de az is kemény ha komoly, aztán kutakodni hogy hogy jutottál idáig, mert mindennek van oka, csak nem vetted észre: mozgás, pihenés, étkezés, stressz(oldás), kapcsolatok... De a legfontosabb a PREVENCIÓ (megelőzés), ezt még annak idején belénk verték és milyen igaz, de csak amíg nem késő! De ha itt a baj, akkor már kapálózhatsz, minden eltörpül mellette! Kénytelen leszel Magadra figyelni! Amit eddig nem tettél!
tegnapelőtt 11:17

Én most keveredtem ki egy vírusos megfázásból. Mondhatom nagyon szuper érzés meggyógyulni!

Ezt kívánom mihamarabb neked is!

7. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:57
Jobbulást kívánok!
tegnapelőtt 09:11
Igen,sajnos ha egészség nincs semmi nincs. Én is tudom,sajnos. Remélem gyógyítható a betegséged. Mielőbbi gyógyulást!
tegnapelőtt 08:20
Ez így van.
tegnapelőtt 07:10
Remélem gyógyítható a betegséged, gyors felépülést!
tegnapelőtt 06:31
Kitartás! Jobbulást!
tegnapelőtt 06:11
Igaz. Elcsépelt közhelynek tűnik de a legnagyobb kincs az egészség. Javulást neked, gyógyulj meg!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook