Te lehetsz az 'Élet császára, de ha beteg vagy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jobbulást.
A következő kihívás, a teljes életet élés a nyomorutság ellenére. 😅
Én kezdek magamhoz térni es csakazértsem hagyom magam, szóval másnak is menni fog. 😊
"Nem nagyon verték belénk"
Nálunk a suliban igrn!
Életmód, és ebbe legfőképpen a testünkkel-lelkünkkel való törődés tartozik. Valakinek a mozgás, valakinek a pihenés, valakinek a fogyás, valakinek a relax/jóga/meditáció, valakinek a szórakozás/játék, valakinek a kirándulás, valakinek a vitaminok, valakinek az egészséges ételek-italok... egyszóval aminek a hiánya kibillent és ami hiányzik, megbetegít!
Először mindig a lélek betegszik meg, aztán a test, de onnan még nehezebb gyógyulni, mert az már a testi valódat, életedet érinti.
Nem nagyon verték belénk, mert még ma is erről esik a legkevesebb szó. Legalábbis mifelénk. Főleg a hogyanjáról. Azzal is csak hülyítik az embert hogy a szűrésre járás az a megelőzés. Miközben a szűrés csak detektál. Vagy jót, vagy rosszat.
Megelőző módszer sok féle létezik. Nem ártana legalább 1 félét mindenkinek a magáévá tenni. Persze nincs rá garancia hogy bármit is megelőzünk a saját praktikánkkal, de mégis ad talán némi biztonságérzést az, hogy teszünk magunkért.
Én most keveredtem ki egy vírusos megfázásból. Mondhatom nagyon szuper érzés meggyógyulni!
Ezt kívánom mihamarabb neked is!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Ha lelki békéd van, mindened megvan, ha nincs lelki békéd, akkor semmid nincs.
- Érzed hogy mindened megvan, de mégis hiányzik valami?
- Évszaktípusok (Tavasz, nyár, ősz, tél). Te vajon melyik lehetsz?
- Évszaktípusok. Szerinted melyik lehetsz?
- Párodnak névnapja van, de nem lehetsz vele, milyen frappáns, egyedi sms-t küldenél Neki?:)