Lehetek terhes ha szex közben nem élvezek el? (tudásbázis)
Bármi előfordulhat.
A legfurcsább élőben találkozni ilyesmi godolkodással, de hidd el, vannak.:((
Ez a kérdés csak vicc, ugye?
Vagy ennyire tudatlan egy felnőtt ember?
Ha valaki nehezen esik teherbe valószínűleg az információs szupersztrádán nem az az első válasza, az okra, hogy nincsen orgazmusa.
kb. annyira lehet komolyan venni a kérdést, amennyire a válaszomat.
:)
az adatlapja szerint, amit azóta már kitörölt 33 éves...
A fórumnyitó visszajár ide, csak már a válaszok nem érdeklik őt.
Hat sztem a kerdes feltevoje 13 eves lehet vagy nem allt a sorba mikor az eszt osztottak....es ha vki szexelni akar vagy csinalja is akkor legalabb azzal legyen tisztaba hogy mi hogy mukodik,es hogy lesz a gyermek.....azutan alljanak neki...Ma holnap vki megkerdezi hogy oralis szextol is vagy terhes maradhat -e:)?
Nahát!!!
Nem is értettem, hogy a nőgyógyászaton miért vannak kifüggesztve az LL Junior számok!
Már csak visszafelé kell megtanulni olvasni...
( Ne vicceljünk ezzel a témával. Sokunknak egyszerű volt a teherbeesés, de sokaknak nehezen megy annak ellenére, hogy minden rendben van. )
Ugye nektek is feltűnt hogy a topic indító teljesen eltűnt??
Szerintem szívatás volt.
azért mert szerintem nagyon szeretted a volt pasidat..
Inszemináció során sincs.
Bár lehet...
ha nincs orgazmusod, csak úgy eshetsz teherbe ha lementek kutyába, és visszafelé mormoljátok a legújabb LL Junior szám szövegét, máshogy nem megy.
Hát igen, biztos, akiket megerőszakolnak is nagyon élvezik, ezért lesznek olykor attól is terhesek.
De most tényleg..Szerintem csak tréfa ez a kérdés és a te válaszod meg tuti az.
hát elég szomorú, hogy 2009-ben még ilyen problémákkal küzdhet egy felnőtt nő - de belegondolva, ha kisegítő iskolába járt, vagy bármiféle fejlődést visszatartó problémával küzd, akkor felteheti ezt a kérdést - gondolok az enyhén down-osakra, autistákra ..... a kérdés, hogy akkor most ő hová is tartozik és miért is nem tudja??
Egyébként milyen érzések fűznek hozzá?Úgyértem akkor amikor nem alszol.
Érdemes azért utánanézni, hogy az orgazmusnak milyen hatása van a teherbe esésre...
Nem azt mondom, hogy CSAK ATTÓL lesz valaki terhes, de van rá hatás
az csak reszletkerdes, o is lehet rajtad :DDDDD
okéééééé... rajta leszek...
nem nagyon tudok az allmodhoz hozzaszolni, mert velem meg ilyen nem fordult elo...
de talan sexeljetek tobbet a mostanival,akkor hatha ejjel nem sexels allmodban..
ugy látom te is egy nagytudású vagy...
Sajnos nem.
El kell jutni az orgazmusig!
az is igaz annyira fölzaklat, mikor fölébredek,attol félek hogy nehogy beszéljek vmit álmomban, s a párom meg kérdöre vonjon, dehát nem tehetek rola. az ember nem tudja befolyásolni az álmait.
semmi baj...:-))) hát elég komolytalan gondolat volt a topicinditotol. hihetetlen milyen tudatla emberek vannak
Talán mert kellemes emlékeid vannak vele kapcsolatban...:))
ertem ,es ne is vedd komolyan amit irtam, csak ez a forum eleg vicces, igy ahogy van...
azt hittem te vagy a forumnyito,azeet irtam amit irtam.
Szerintem kihalna az emberiség, ha a fogantatás a nő orgazmusához is lenne kötve. Több felmérés szerint nagyon sok nőnek még egyáltalán nem is volt orgazmusa, én nekem is van egy ilyen barátnőm.
További ajánlott fórumok: