Lehet, hogy baj van... (beszélgetés)
De ha máskor még sosem volt ilyen tünete???
Van 10 db originál textilpelenka a szekrényben :D
Egyszerűbb lett volna megkérdezni közvetlen a nőgyógyászodat. Kíváncsi lennék, hogy szemberöhög azonnal, vagy legalább elfordul. Amúgy meg ne legyél felháborodva, én ilyet nyilvánosan nem kérdeznék. Ennyi idősen meg főleg nem...
Na pá
Szerintem beszólogatás helyett frissítsd az anatómia ismereteid, különben a tudatlanságod a te életedre lesz káros, nem a mienkre.
Az iskola például hasznos hely, van biológiaóra. Bár elismerem, elsőre nem olyan izgi, mint a pettingelés.
A baj az,hogyha így bután beleéled magad,hogy rosszul vagy,meg feszül a melled,Lehet bebeszéled magadnak a babát,és tényleg szülni fogsz 9 hónap múlva!:))))
A viccet félre téve,nem lehetsz így terhes,de "ál-terhes" igen,ha ennyire ráhangolod magad pszihésen!!!
18 évesen nem világosítottak fel a szexuális életről, de marházni azt tudsz drága.
Gratula a neveltetésedhez.
Hehe, a sok marha, szórakozzatok csak, más NORMÁLIS ember( és nem ilyen hülyék) segítenek:)
Amúgyis, elv ez egy olyan oldal, ahol segítenek az emberek a másiknak, és nem kiröhögik ;) Nade élvezzétek csak, a babakocsit meg még megfontolom;) Jah, és ha terhes leszek, az ultrahangot nektek mutatom meg elsőként;) Na szép napot, fl-k XD
De az is van. Meg gyerekágy és hempergő is.
De látom nem reagál kell-e neki?
Pedig itt már biztos a gyermekáldás!
A kérdésedre válaszolva:
Szerintem nem kell idegeskedned. A hányinger, mellfeszülés meg lehet a PMS-től is. Várd ki ezt az 1 hetet, és meglátod. Vagy vegyél tesztet, az majd megnyugtat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Arról meg nem tehet,hogy mindig ugyanúgy történik a dolog naaa.:-)
Viccet félretéve,addig nem is nagyon kell erőltetni a dolgot,amíg kicsit nem vagytok felvilágosítva...
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?