Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok! Ófi hogy van? Bence egész jól aludt, csak úgy néz ki, mintha kocsmai verekedésbe keveredett volna:-)
Marjan! Sajnálom ami történt!
Nekem szerenádkor lett rosszul a mamám. Elvállalta, hogy a ballagásomra összehívott rokonságnak ő fogja megfőzni az ebédet. Nem tudta, mert rosszul lett...
A szüleim titkolni próbálták előttem, mert mégiscsak ballagok, de nem tudták...
Korábban eljöttünk, és mentünk a kórházba. A legfájdalmasabb az volt, hogy ő sírt, amiért cserbenhagyott, és bocsássak meg neki. Mikor eljöttünk, még ki sem értünk az épületből, már telefonáltak, hogy kómába esett...
Beszéltem Anyával, azt mondta ők is otthon vannak, úgyhogy hazamegyek.
Majd felnézek ha tudok.
Tudja!!!!
A mamám is mondta, hogy tudta, hogy ott voltam, és rá vártam. Érezte!!!!
Az én mamám rákos volt...
Miért nem akarsz?????
Amikor az én mamám került a kórházba, én sem akartam hozzá bemenni, úgy akartam rá emlékezni, ahogy előtte volt, nem pedig a sápadt, összetört emberre.
Mégis bementem, mert tudtam, hogy örülni fog neki, és az emlékeimben most úgy él, mint az ember, aki összetörten fekszin az ágyon, csak a gépek tartják életben és mégis úgy ragyogott az arca amikor meglátott.... Talán még soha nem láttam olyan boldognak, mint akkor....
tessék azonnal indulni a kórházba!És tessék hinni benne,mert ha negatívan állsz a dolgokhoz,azzal nem segítesz neki!
Mi mind drukkolunk Mamádért,és hisszük,hogy nem lesz baj!
Te is higyj benne,és menj,hogy a közelében lehess.Ha jobban lesz,és elmeséled neki,biztos jól fog esni neki!
Indulás!Este pedig várjuk a jó híreket!
Egyedül vagyok a héten.
Nem akarok bemenni a kórházba. Azt hiszem befejezem az anyagot, amit most le kell adni és hazamegyek a szüleimhez.
Menj be hozzá! Sokat fog neki és neked is jelenteni!!!!
Elenged a főnököd?
Barinőm szólt, hogy menjünk a Balcsira. A párja kapott 3 napra ingyen nyaralót, csak a kaját kell fizetnünk.
26-án megyünk :)
Megbeszéltük, egy autóval megyünk, így kb 2500 lesz az út kettőnknek + a kaja, amit itthonról visszünk.
A júliusit még szervezgetem, bár a vizsga után kicsit leálltam, de majd ma felhívom őket :D
Lefglaltuk a nyaralást!
A tietekkel mizujs Myrthil?
Ó te szegény!Nagyon sajnálom!
Ő az a mamád,akinél tegnap voltál?
Gondolok rátok,és drukkolok!
Szólj a főnöködnek,hogy engedjen el...és talán menj be a kórházba..
Jaj, drága! Ha valami van, szólj kérlek!!!!
Szorítunk neki!!!!!
Pennybe voltak akciók, és Kaposváron egymást taposták agyon az emberek a sajtért. 500 forint volt kilója. Ki kellett hívni a rendőrséget, mert majdnem 400-an voltak az üzletben, és 150 guriga sajt volt csak. Kitört a verekedés.
Erre ma olvasom, hogy milyen megalázó ezekért az akciókért elmenni, meg hasonló véleményeket :S