Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
"Remek"...nem látnak??
És a poén, hogy ilyenkor semmi kártérítés nincs (ha nagyobb a baj, akkor is kevés az esély)
Szégyen,hogy csak akkor kapsz rendes ellátást,ha egy rokon orvos fogja a kezed!
Sajnos nekünk nem volt még csak ismerős sem:(((
Amikor Bazsinak volt a második szívműtétje,rosszul csövezték be a mellkasát:(
Ezt két hét után vették észre,mert nem távozott a szervezetéből elég mennyiségű trutyi.aztán becsövezték oldalt is szegényt:(((
De akkor a sok röntgen minek volt?Mert azért csináltak egy rakat röntgent,hogy a cső ott van-e,ahol lennie kell.És akkor kiderül,hogy bocsi,de mégsem jó???És ehhez 2 hét kellett,addigra frankón beindult egy fertőzés is:(
Na sikerült is vitázzak egy kiadósat!
Anna! Szerintem senki nem értette félre amit írtál! Tudjuk, menniyre rátok férne egy kis pihenés!
Az egészségügyről szerintem mindenkinek van egy szinte már horrorisztikus története:-(
Basszus:((((
felháborító a magyar eü!
Nem értettem félre.ez természetes.De ha hazaengedik,és el is mentek,szerintem akkor se lesztek halál nyugodtak:((
Nem?
Le van foglalva a nyaralásotok?Arrébb lehet tenni,ha valami közbe jönne?
Hááát szerintem lehetséges:(((
ha annyira rossz állapotban van,minden megeshet:(
De bízzunk benne,hogy hamarabb kiengedik!
Unokaöcsém elég beteges volt, ha elkapott valamit annyira kiszáradt, hogy kórház lett a vége (többször volt így kórházban). Olyan 4éves lehetett, sógornőm nem akarta éjszakára otthagyni. Mondták, hogy ágy az nincs. Jó, akkor adjanak két széket, meg egy párnát. Nagy nehezen adtak azzal a kikötéssel, hogy ha kell másnak, akkor visszaadja. Éjjel kiszedték a párnát a feje alól.
Másnap lement a büfébe ropiért, közben rájött a gyerekre a hasmenés. Mire sógornőm visszaért a gyerek a wcn zokogott, mert nem tudott felülni rá egyedül és összekakilta magát. Szerencsére volt annyira "gyakorlott", hogy az infúziósállványt magával vitte. Mi lett volna, ha nincs benn az anyja??
Akkor 2 hét bentfekvés tuti:(
Hátha egy jó kis fullos infúzióval fel tudják tölteni,és erőre kap.
Hm...mik vannak!!!???
Eltűnik a vére....nem értem:(
De most kapott friss vért,az biztos kicsit helyre rázza!
Nagyon jó a tapasz is,próbáld ki.Kicsit borsos az ára,de nekem bevált mikor idegbecsípődésem volt.
mit sütsz???
Micsoda?? Hogyhogy "eltűnt".
Az az eü rémes. Mesélte aa párom, hogy bevitték reggle 6-kor a kórházba és 10-kor kapott ágyat. Mint egy hotelban esküszöm, rémes!
Köszi.
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál :(