Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Ja, értem!
Hajjaj... olyan jó volt.
Mizujs Adél, valami fejlemény?
:S Ezt az egész részvétnyilvánítást feleslegesnek tartom, főleg temetésen. Ha sajnálom, hogy meghalt az illető, akkor nem kell külön odamenni, de egy csomószor oda voltam rángatva olyan ember temetésén is, akit évente egyszer (vagy annyiszor se) láttam. Olyankor meg nyilván nem őszinte a dolog. Sajnálom ha meghal valaki, de nem ráz meg, ha nem volt közeli ismerős. Kicsit képmutatás. (na arról nem beszélve, hogy pl meghalt egy rokon, előtte évekig az ment, hogy a gyerekei hogy szúrtak ki vele, meg dugták szocotthonba, ott meg jött a milyen jó apa volt duma)
na most berohanok a dolgozóba:)
Úgy megy az idő, hogy ma már hétfő van és munkanap:)
Ha beértem telefonálnom kell,mert holnapra szabit vettem ki, de állítólag közeli hozzátartozó temetésekor jár rendkívüli szabadság. Erről tudtok valamit?
Toller helyett választottunk volna képviselőt, de nem volt meg a létszám, ezért tegnap újra szavazni kellett (volna, ha elmentem volna).
Amúgy jóreggelt mindenkinek:)
Látom már kaptál leírást. Én vagy gyorsrizsből ( hamarabb elkészül) vagy a rizottónak való rizsből készítem. Az utóbbi jobb szerintem, csak nem mindig van itthon. Pici citromhéjat szoktam belereszelni ha kész. Mazsolát is lehet belerakni, ha szeretitek.
Ha többet készítesz rakd kisebb poharakba (pl. fagyisba) rétegezve gyümölcsdarabokkal.
Mondtam, hogy mit küldtél neki, arról már tudta ne félj! :DDDD
Nincs mit!
Remélem most majd jobb időt fogtok ki!
Én is megyek, mert holnap reggel korán kell mennem fogászatra :S
Jó éjt, szép álmokat :)
Nálunk is ez van :)
Nekem Alonsó a mindenem, páromnak Hamilton :)
Jó kis viták szoktak lenni :)
Hamilton:-)))
Persze csak nekem, a fiúk Kimi és Alonsó rajongók. Így egy-egy izgalmasabb futam alatt nagy nálunk a hangzavar:-)))