Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
ja:(
Megyek is nézegetem a menyasszonyi ruhás műsort a tvben. Néha olyan ronda ruhák vannak, hogy röhögnöm kell!
Legyen szép estétek!
A kapszulát bírja. Egyszer próbáltam meginni az almaecetet higítva, de megfogadtam, hogy soha többet!
A gyomrod bírja? Vagy az csak a rendes ecettel rossz?
Ügyes vagy! Én most az almaecet kapszulát kapkodom kettesével. A drágám megtalálta a spájzban, nem akarom, hogy kárba menjen:-)) Érzem, hogy gyorsítja ez is az anyagcserét, de a hasam szerencsére nem megy tőle.
Annyira nem vagyok oda az olajbogyóért sem. Este ilyeneket nem is mernék enni, mert reggelre tiszta pufi lenne a képem. Na meg persze innék utána rendesen.
Most már jó ideje iszom a Csala teát nagyon felgyorsította az anyagcserém. Pénteken vettem fogyis turmixport és -1 kg azóta! :)
VAgy állj ki samponnal a fejeden az esőre:_)
gyorsan megmosom a hajam.
Érdekes, azt valahogy nem szeretem. Mindíg kitolok magammal az olajbogyóval is. Az is sós, s miután elcsemegézem, iszok, mint a kis ló:_)NA de annyira szeretem:_))))
Van kapribogyónk. Küldjem? Párom hozta múltkor olyan sós, mint az állat.
Kitartás....légy nagyon erős....ha meg nem emgy, hát jó étvágyat hozzá:-))))
Akkor fald vissza gyorsan! :)))
Azt épp nem szeretem, de ha egyedül vagyok, akkor bármit megeszek, amit találok. Próbálok ellenállni a ropinak...
Én inkább egy kis olajbogyót majszolnék...
Gondoltam nem árt egy kis endorfin. Úgyis 60kalória minuszban voltam, 10percet szteppereztem délután.
Felhőűzőnek szánod? Mi egy adag gumicukrot vertünk be Bencével most délután:-))
Nem is láttam ma a napot.
Van egy nagy csomag csokistallérom, bár azt hiszem már nem sokáig:)
Kb. egy óráig nálunk is esett éjszaka óta, aztán kiderült, és sütött a nap. Eddig bírta:-(
Nálunk egész nap esett vagy szitált az eső.
Erről jut eszembe: Ófi azt mondta reggel, hogy ma is fog "döngölni" az ég? :DDD
Dörög az ég, nyakunkon a vihar megint:-(( De legalább már mindjárt hazajön a drágám!
250 oldal...40 van vissza az max 20perc:D
Hú, de gyors voltál. Gondolom jó hoszzú volt.
A monitorbámulás eléggé kikészíti a szemet! Kevesebbet pislog ilyenkor az ember és eléggé fárasztó is a szemnek. Valahol olvastam, hogy bizonyos időközönként szünetet kell tartani és picit tornáztatni a szemet.
Szemcsepp?
Most kaptam visszajelzést Harkányról. Megkapták az előleget :)
Párom nagyon fog örülni, mert mint pár napja kiderült, pont azon a hétvégén lesz valamilyen fesztivál, és kedvenc előadóink is ott fognak koncertezni :D :D
Kiolvastad, amit nekem küldtél?
Este ki akarom nyomtatni :)
Tegnap elkezdtem a CSI könyvet, majdnem kivégeztem már:D
További ajánlott fórumok: