Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Te varrod?Biztos szép lesz.
hahó lányok! Ma megint jól kiköltekeztem magam, de anyának holnap névnapja van.
És végre sikerült vennem a falvédőhöz anyagot, nem volt drága, nem mertem drágát venni, hiszen ez az első munkám lesz majd.
Máté ,Dénes igen.Ádám most van fent ma kell átadni a koliban a szobát.Holnapután az utolsó vizsgája anatómiából.Remélem sikerül mert ez már pótmeccs lesz.
Oké, kíváncsi vagyok! Múltkor mi is láttunk egyet anyuéknál. Fiúk? Otthon vannak?
Majd holnapután.Képzeld mi termett a kertemben.Három sünike.Olyan édesek le is fényképeztük.Holnap feltetetem a fiúkkal.
Jól birod! De ma nem dolgozol ugye?
Ezt meg nem csodálom. :(
Fáradt vagyok szokás szerint nem feküdtem le éjszakás után.Velünk?Nem sok változás.Béketárgyalás folyik.De a bizalmam már kevesebb egyre.
Reggel elkerültük egymást. Mi újság veletek? Jól vagy?
Nálunk még süt a nap.Én nem szeretnék vihart.öt éve csináltattam új tetőt miatta.
Már megint csak én vagyok? Akkor megyek szomszédolok, átkukkantok másfelé.
Ezt hívom boszi-körömnek...már bocs. Mindig az jut róla eszembe. :)))))
:DDDD Aztán lehet, hogy még a fogát is lemarja!
Nem mentél el dokihoz a fejfájással? Van tönkölybúza pelyvával töltött párna. Az jó mindenféle fájdalomra, gyulladásra, görcsre is.
Ebben nem tudok segíteni, mert nem szeretem, úgyhogy nem is csinálok. Spenótpárti vagyok!!!!!
Hol? Itt még semmi nem volt, csak a 28 fok (és egyre erősödő tyúkszarszag....) mindkettőt egyre nehezebben bírom. :(
Nekem nem kell, elég az ami van (3).
Jól állt a bongyor is! ;)
Vannak ezek az ún. szépségviatminok. Ezekben elég sok B vitamin és más dolgok is vannak. Azok a legjobbak, de pl. a sima élesztő is jó (tele B vitaminnal), ha szereted. Ha nem tudod megenni, ott a sörélesztő tabletta.
Hétvégén megyünk a szüleimhez, akkor hozom a receptet. Anyu azt mondta süt addig, úgyhogy képet is csinálok róla.
Már abszolváltam neki egy fenéktisztítást,de bevillant,hogy mi lesz,amikor majd magamnak kell???Amúgy körmész mondta,hogy a tampont elfelejthetem ezekkel.Frankón fogok kinézni minden körmömmel egy fehér "élvédővel"
brutál....Szegény Bazsi, most lesz szobatiszta?
Fent a kép a körömről!Myrthil,a hajadat majd szeretném látni,ha készen lesz!!
Sziasztok!
Nagyon rendetlen vagyok ma,alig dugtam ide egész nap az orromat.
Mentségemre legyen,hogy pihentem Bazsival:)
Elmentem vásárolni, egy gramm cukor nem volt a plusban...azért az ínséges időkre vettem 2 májkrémet, meg egy-egy konzerv babot, kukoricát. Előrelátó vagyok?:D
Nagy nehezen haza cipletem a cuccokat (hátizsák+2 víz),épp lepakoltam a konyhában, amikor hallom, hogy leszakadt az ég. Olyan klasszikus nyári eső, napsütéssel, és zuhanyszerű vízzel. Ki is álltam az erkélyre, mert szeretem az illatát:)
Barbakán téren. Remélem jó lesz:)
Csókolom.Este teszek fel a körmömről képet.Brutális lett....:D
Hogy telt a napod? Mi jót csináltál ma?
Nem bizony! A legjobb háztartásban is előfordul az ilyesmi:-)
Igen. Utána is vártam még pár percig :S
Sebaj, nem lehet mindig minden tökéletes :D
További ajánlott fórumok: