Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Meghaltam, temessetek el! Meséltem már az arab pasiról, aki hajt rám. Felhívott, hogy idejön :S:S
Hűtlen lettél:))))?
Én nem nagyon mászkálok más fórumokon.Na jó,néha beköszönök ide-oda,de ennyi.
Csak nagyon kevés időm van újabban:(
Szia!
Én a kezdeteknél voltam jelen azóta elkalandoztam:o))
Hm..sehol senki:(
Akkor megyek tovább dolgomra....
Vagyok megint:)
Helló mindenkinek!
És szia Jojjo!
Még nem találkoztunk,mostanában kicsit ritkán vagyok:(((
Az ablakpucoláshoz még hozzá sem fogtam,viszont oda dobtam az ebédet főni:)
Szia!
Tegnap láttam kérdezte mi van velem semmi különös, jólvagyok. És ti?
Jó kérdés:D Azon kívül, hogy ül a gép előtt vagy forma 1et néz, semmi különös:D
Az a baj, hogy nem nagyon ismerem mi a hobbija...stb.
Buzog bennem a tettrekészség, van kapásból három öteletem, hogy hova ráncigálhatnám el Petit. Remélem benne lesz. (a kártyaparti vesztese mosogat ügyet még megfontolom:D). De ha van ötletetek szívesen fogadom.
Mizujs lányok!
Adél jobban vagytok? Esetleg valami meglepő fejlemény? Fiúk?
Marjann hogy telt az estéd? Jobb a kedved mára?
Hajni üdv közöttünk! :DD
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Óóóó, de mitől? Beevett valamit?
Muszáj volt kitalálni valamit, mert ott álltam fél6kor pizsamában és nem volt elég lisztem:D Szerencsére a réteslisztet semmihez sem használom, így jó pótlásnak:D
Sziasztok! MArjann Te egy csúcs vagy, ahogy átkombináltad a receptemet:-)))( De a lényeg, hogy neked ízlik:-)
Mennem kell a városba, de jövök majd valamikor!
Na szép, mire megjövök elmentek? Közben megjött 2 havi kajajegyem. Vagy 50ezernyi van otthon...szóval ha Pécsen jártok mindenkit meghívok egy ebédre:D (megbeszéltük, hogy decemberben csak étteremben fogunk enni)
Nekem is mennem kell be a városba.puszi jövök délután.
Azt hiszem kicsit lelépek...
Most nézem,hogy az előszobában tiszta maszat az ablak,gyorsan megtakarítom.
Zavar:(
Majd jövök!
Itt egész olcsó én 180-ért vettem.Remélem ma is annyi lesz.
Én is főztem volna lekvárt,de sajna behalt a projekt:(((
Akkor szingli leszel megint:((
Lénával szemben engedékenyek vagyunk.nevelje az anyja mi kényeztetjük.:D))
Most pár napot itthon voltam így sikerült.Most majd belehúzok melóban.Ma még lekvárt főzök.
Nem, egyrészt nem tudtam szabit kivenni a hétre. Másrészt engem egy koncert érdekelne, ami őket nem, ráadásul amire mennek az 1ig tart, szerintem elaludnék pogó közben:D Szívesen mentem volna, de belátom, hogy nem hiányzok a két fiú mellett.
Ó, a legó az nálunk is menő:D Ha jönnek a fiúk, akkor minden tele van utánuk legóval (meg egyéb kacatokkal). Igaz vasfegyelem van, és mindent el kell rakniuk maguk után naponta kétszer, de addig senki se járkáljon mezítláb:D Otthon az anyjuk jól megoldotta a dolgot, van játszószobájuk, ahol senki se szól rájuk, hogy mekkora kupit csinálnak (persze azt is rendbeteszik játék után)
Kit érdekel hogy ronda?
Az a lényeg,hogy finom legyen:)
Nem mész vele?
Szia Adél!
Hogy vagytok?Szabin vagy?
Úgy tűnik én ilyen ronda de finom dolgokat tudok sütni:D Két darabot bevágtam reggelire, szerintem finom lett. Így legalább kisebb dobozba fért:D Délután még kell sütnöm sósat is. Mármint nem kell, de én ilyen hülye vagyok, hogy rossz lenne a lelkiismeretem ha sütni nélkül utazna el az emberem:D
Na jó, azért mindegyikből küldök majd neked kóstolót:P
z a sok játék még a fiúké volt.Így a rendrakás is a miénk marad.Főleg legózni szeret Vagyis lágózni így mondja.
:)))
Olvastam:(Kitartás!
A lapos sütit meg küld nekem,majd én elpusztítom:)!
További ajánlott fórumok: