Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nem, a hülye antibiotikum miatt tovább kellett szednem a gyógyszert, így ezt a hónapot kihagyom...
Nagyon elrontja a napom, mert ilyenkor félek, hogy mi lesz velünk, ugyanis egyre gyakrabbak a rossz napok.
Fel a fejjel! Ne enged, hogy ez elrontsa az egész napodat!!!!!
Nekem is mindig akkor van rossz kedvem :(
Ne legyen! Nem most fog megjönni? Én akkor vagyok ilyen.
Nem, tegnap megint összebalhéztunk Petivel és a béka segge alatt van az önértékelésem.
Nem baj, az a lényeg, hogy fini és te csináltad!!!!
Ha még itt lenne a szomszédban...:DDDD
Ebéd után sem jobb a kedved?
Mindenki eltűnt?
Megcsináltam az almalekvárt :) Elég darabos lett, de ízre finom. Mint kiderült, elég savanykás az alma, szóval amolyan édes-savanyú almamártás lett belőle :)
Gond az van sajnos.
Gyere Pécsre,péntekig dolgozik a csajszi:)
:) Váááá, akkor ha gondod lenne a másik nemnél még van esélyed! :DDDDDDDD
Tényleg nem vészes az ára. A horvátoknál láttam ilyet, de az nekem megfizethetetlen volt.
Szerintem drága se volt, 2500at fizettem. Cserébe megbámulnak az utcán, igaz főleg csajok:)
Hahó siti!!!! Adatlapon a fürdőszobai sablonok!
Küldök kaját, kispárnát, a nyűgösségre nincs "gyógyszerem". :)
:DDD Hát neked annyi pasi mellett biztos ismeretlen ez a fogalom!!!! ;)
Jó gyorsan elkészítette! Ügyes volt!
Köszi:)
Nekem tökfőzelékem van, de baromira nem kívánom:S
Szegényke:-(((
Fő a hus leves, krumpli és paradicsomszósz lesz mellé. MAjd küldök:-)
Na megyek boltba.Ha tudok még jövök.Timi köszi a receptet kipróbálom.
Éhes vagyok, álmos vagyok, nyűgös vagyok:(
A kedvenc receptek naplóm 3. oldalán a 257. recept:-))
Megnéztem, nagyon szuper!
Itt volt a tesóm, így csak most értem ide:-))
Unatkozni?Az mit jelent?:D))
Szerinted felhívott?Ma már én hívom fel.Még jó ,hogy a többi szülővel tudunk konzultálni róluk.
Olyan 20-25perc volt, fogpiszkálóval vitte föl. Mondta is, hogy nem ez az autentikus technika, hanem a tölcséres, de neki így egyszerűbb, meg nem kell annyit kikeverni.
Nem kente be semmivel, olyan fél óra múlva már lepattogzott róla a henna. Azt mondták a kézmosás nem árt neki, csak ne dörzsöljem. Mondjuk a kézfejet ugye kevésbé mossa az ember, mint a tenyerét amúgy is:)
Látom ma nem fogsz unatkozni. :)
Dénes hogy érzi magát?
Marha jó!!!! Mennyi idő alatt készült el? És hogyan csinálta? Előtte, utána bekeni valamivel a bőröd? Kezet mennyi idő után moshattál?
Nem tudom megnézni mert (én találtam ki ebből is lehetne)de kb egy kg-hoz 40 dk cukor.Én általában ezt az arányt használom.Megkóstolom és ha nem találom édesnek még teszek bele.
További ajánlott fórumok: