Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Az egészben az volt a fura, hogy szombaton késő este! 9 után! hívott fel. Nem vettem fel, mert lagziban voltunk. Erre hétfőn jött a levél, hogy bánhatom, amiért nem vettem fel stb...
Szánalmas! :S
Ha annyira fel akart volna venni, nem szombat este jutott volna az eszébe :S
Én is óvakodnék a fickótól. Látszik, hogy nagyon nem akar senki oda menni dolgozni, így mindent kipróbál. Biztos nem véletlenül nem talál senkit.
Szerintem ha nem szólnak vissza, délután nyugodtan keresd őket telefonon.
Egy kicsit ideges vagyok, mert egy munkáról péntekre ígértek visszajelzést :(
Ha ma sem kapok, akkor abból se lesz már semmi....
Közben attól a hapsitól kaptam pár levelet, aki kicsit félrevezetett a hirdetéssel, hogy felvenne teljes munkakörben, nem kellene a vállalkozói, de a párom visszatart, mert korábban már volt pár gikszerük, és nem akarja, hogy én is ráfázzak.
Ráadásul a levél hangvétele is tök fura volt :(
Sziasztok! Szép napot!
nagyon rossz a kedvem. Párom ma már ment dolgozni, én pedig megint egyedül maradtam, és nem igazán tudok mit kezdeni magammal.
Reggel már mostam, és kivasaltam mindent....
Jaaaa akkor megértem miért jó bent, azt csinálsz amit parancsolsz magadnak.
Parancsold mondjuk, hogy egész nap hoxázz! :DDD
:oDDD
Jó volt voltunk tegnap strandon:o)
De lépnék már, de a héten én vagyok a góré:oDD
Naaaaa mi történt?
Nincs kedved lelépni sem?
Hétvégéd?
Nem csodálkozom, rémes milyen meleg van. Én besötétítettem a nagyszobát, mert már nagyon süti a nap, a konyha gyerekszoba még árnyékban.
Pénteken megyek egy nagyon kedves fősulis évfolyamtársamhoz, Ábelt is viszem magammal, nincs tippetek hogy mit vigyek?
Köszi Dinaka! Hozzám jöhet!
Ááá a strandon sem jobb szerintem, ott is fülledt meleg van!
Hali!
Megjöttem a munkahelyre, juppi:) Lassan be is kapcsolom a légkondit. Soha nem voltam izzadós, de most nézem, hogy a mellemen folyik a víz. Bakker.
Szép napot kívánok Barátnősök!
Gyönyörű nyári napunk van,aki teheti menjen strandolni........aki meg dolgozik nagyon kellemes,nyugalmas napot kívánok!
Fagyikat indítottam hűtőtáskában ki milyet szeret olyat vegyen ki és küldje tovább!:-DD
Pusszantás Nektek:-))
9 körül mentem locsolni, még 28 fok volt. :(
Klímával hány fok van nálatok?