Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Szépültél? :) Nagyon helyes!
Jobban vagy? Azért tudtál még aludni picit? Biztos jó fáradt leszel napközben. :(
Bocs lányok, kozmetikusnál voltam, nemrég értem be az irodába.
Pénteken jövök haza Balatonról, Peti szombaton jön meg. Anyáék rá egy hétre vasárnap.
Myrthil: ha Peti nem változik akkor kérlek pofozz fel és rángass el tőle!
Én jól köszi! Hiányoltalak ám! Te kis szedereltevő! :)))
Csajok a jövő héten jönnek. Van egy meglepi számukra: egy kiscica.
Tegnap voltam másodjára a munkaügyi közponba, regisztráltak, úgyhogy most várok és keresgélek.
Nálatok valmi újság azon a borzalmas dolgon kívül? Még jó, hogy nem veletek történt!!! Fiúk? Ádám a kis szingli?
Nem csodálom....gondolom te is ilyenkor a gyerekeidre gondolsz.
Biztonsági öv....hogy az miért van, nem dísz!
Párom is volt a héten ilyen iszogatós buliba. Kérdeztem hogy fog hazajönni, ha kocsival megy? Végül nem ivott, inkább hazvitte a többieket is. Örülök, hogy így áll az ilyen dolgokhoz.
Én most megyek!
Itthon is vannak gondok, most azokon próbálok segíteni. Anyuval megyünk a bankba.
Próbálom vigasztalni, de már itt sír nekem...
Mi lesz akkor, ha ott leszünk?!?! :(
Próbálom őt kihúzni, mert neki nagyobb szüksége van rá.
Már szerintem elment, de meg akartam tőle kérdezni, hogyha visszaköltözik, hány napig lenne egyedül, mert akkor aludhatna nálunk, vagy én nála.
Szia Brigi! Te is jó régen voltál itt! :)
Turid van?
Szia Adél! Végre vagy te is! :)
Nem 10 éve, hanem 18 éve halt meg! Emlékszem pont egy órára csöngettek be a szünetről a szakközépben, mikor bemondták. Annyira rendes volt a tanárunk, hogy az egész órán róla beszélgettünk. Szóval nagyon megmaradt bennem ez az emlék (16 voltam akkor, de rég volt..... :)
Itt tegnap esett, aztán éjfél előtt is rázendített (én sem tudtam aludni :D).
A ruhák kint voltak a teraszon, de szerencsére nem áztak el, viszont nem tudom mikorra száradnak meg. :)
A kiscica úgy jön utánam, mint a kiskacsák az anyukájuk után! :DDDD Olyan édi!!!! Képes a kaját otthagyni, ha megyek ki a kertbe és inkább utánam jön.
:DDDD Richtofit krém? Küldjem?
Myrthil szerintem üljetek össze Marjannal, és húzzátok ki egymást ebből a hangulatból! Mennék én is lelkisegély szolgálatozni, de ahhoz messze vagyok sajna.