Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
De jó nektek!
Úgy körbe sétálnám még egyszer én is!
szia !
akinek iskolás , óvodás gyereke van , annak mozgalmas napja volt!...)))
én már kinőttem ebből..most az első ősz, hogy egyik se iskolás... de nálunk még úgyis van 2 hét vakáció!
te,hogy vagy?
Hahó!
Babu megnéztem a tökeidet, nagyon állat!!!
Kicsit antiszociálisak lettünk ez alatt a fél év alatt,de ezt teljesen természetes,elvégre teljesen más lett az életritmusunk.Majd visszaszokunk.
Most még van melója,de jövő héttől szabin lesz vagy 3 hétig.
Oviba rendszeresen elfelejtek apróságokat bevinni,suli aránylag zökkenőmentesen indult.A hajnali kelés egyelőre kikészíti a családot.
Nálatok mizu?
jaj, milyen rég voltak nekem ilyen gondjaim..elszáltak az évek, mind a két lányom kinőtt az iskolából....
valamikor ,mikorindkető ovodás volt, s a férjem is délelőtős , az volt nekünk a legdurvább hét, olyankor a lányok is korán kellett kelljenek, vittem az oviba, szaladtam a buszra..s meló...
Nem, de lehet, hogy könnyebb elfogadni a halálát, ha tudod, hogy ezekkel másokat megmentett.
Közben páromnak nézegettem műszaki nyelvvizsgákat. Sajnos csak általános műszaki van, gépészeti nincs. A BME írásbeli feladatsorát szerintem most kapásból meg tudnám oldani (legalábbis értem a szöveget), ezen kívül van Zöld út, 3700Ft lenne a két műszaki könyv, de hát tudjuk hogy a gazdasági vizsgák között sem ér semmit a zöld út (ezért is van olyanom:D). Csak nem tudom, oké, hogy jól mutat az önéletrajzában, hogy van egy műszaki vizsgája, de szakmailag semmivel sem lenne előrébb.
Nekem azt mondták, hogy ahhoz, hogy más ember megkapja, beleegyező nyilatkozat kell, illetve ha orvosi kísérlet ajánlod fel.
DE ha pl járványban halok meg, akkor bármit felhasználhatnak engedély nélkül is :S
Semmi :S
Nálad?
Köszi! :) Meg szorítsatok is!
Most megyek, leállt a mosógép, utána vasalok, aztán irány a csajokért. :) Kíváncsi vagyok hogy érezték magukat az első napon. Lehet, hogy én jobban izgulok? :DDDDD
Á! Gyalog 5 percnyire. :) Ha egyenesen megyünk ki az utcánkból a sulinál vagyunk. Az ovi vele szemben van. Most elég sok motyót kellett vinnünk (oviba ágynemű, ruhák, tisztasági csomag és vittem be a csoportba lapot, ceruzát, szalvétát...stb.)
Dodónak is az összes sulis dolgát vittük+ tornazsák, tisztálkodási csomag, úgyhogy ez ma kétemberes mutatvány volt. Jó nehéz volt a táskája! Ilyen kis gurulós változat, majd húzhatja. :)