Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ruhában, ruha nélkül...
Én nem akarok esküvő nélkül gyereket...Nekem az fontos hozzá. Nyilván ha becsúszik megtartom, de akarni nem akarok így.
A megtartásról jutott eszembe, hogy valami beszélgettünk tesómmal unokaöcsémmel, és közben a gyerek hordta ki a homokozóból a homokot, mondta neki tesóm, hogy apa elviszi a homokozót. Én meg kérdeztem, hogy visszaviszed? Ő meg azt hitte a gyerekre mondom:D
Közben kaptam két telefont. Felvettek volna másik két helyre is!
Most bezzeg mindenkinek kellenék! Csak mindkettő kevesebbet fizetett volna, így maradok az eredetinél. Párom is csak röhögött :D
Drága szívem!
Nem szerintem férj nélkül is össze lehet hozni egy gyereket :D
Eltelt már az az idő, mikor nagyanyáink arról meséltek, hogy férfi nem, de férj az kell hozzá! :D
Pedig abban akarunk fényképezkedni :D :D :D
tuti, egyedi képek lennének.
Előtte, mellette, benne :)
Én is szeretnék. Ezért is örülök a munkának, mert egy lépéssel megint közelebb kerültem hozzá.
Bár még a 2 évet le kell dolgoznom, és el is akarok innen addigra költözni... :S
Nem mondom el, mert nem lesz meglepetés :D
Majd ott m,meglátod :D
Az első lagziban, ahol voltunk, 10 óra körül neki állították a vőlegényt énekelni :)
Amolyan poén volt.
Aztán mindenkinek annyira megtetszett, hogy amíg el nem jöttünk, énekeltünk. Hol összekapaszkodva egymásba, hol párokba :)
Még az idősebbek is csatlakoztak :)
Én olyanokra is emlékszem, hogy a szüleim voltak társadalmi munkában virágot ültetni a sulinál, festeni stb.
És a megmaradt pénzből felújították a játékokat az udvaron. :)
ez kemény :)
Mi szeretnénk játékokat, de csak visszafogottabbat. Nekem már a tojásgurigatás sem tetszik. De kitaláltunk párat, amibe a vendégeket is be lehet majd vonni :)
Nekünk a vőfélyünk marha jópofa hapsi. Ő azt mondta, hogy a sok poén elrontja a bulit. Vagyis, ha rossza a hangulat, akkor bedobhatsz annyi játékot amennyit akarsz, de ugyanolyan rossz lesz a hangulat. Inkább arra fektetett nagy hangsúlyt, hogy mindenki táncoljon, és ha hiszed ha nem meg is valósította. Mindenki úgy pörgött, jó volt nézni.
Én az ilyen hülye játékoktól egyszerűen rosszul vagyok. Ami még szerintem meghalaszt egy lagzit az a a karaoke.
:DDD
Olvastam a naplódat tegnap csak annyira fáradt voltam nem volt kedvem reagálni. Húúúúú hát nem hoztad meg a kedvem! Akik meséltek ők mind szabadtéren voltak, persze ott is tiszta dzsindzsa minden, de inkább gaz mint penész.