Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Hogy neki ez nem hiányzik, meg így kényelmesebb neki.
Mármint hogy én megszervezem.
Meg nem vágyik el sehova, ő jól érzi otthon is magát....
De akkor is olyan idegesítő.
Korábban, amikor még külön voltunk, annyi mindent szervezett, annyi ajándékot hozott.
Összeköltöztünk, és semmi :S
Hiányzik nagyon :(
Igen.
Fél éve nem voltunk színházba, kértem, vegyen jegyeket, de mindig elfelejti. Kb 3 hónapja rágom a fülét.... Ne az legyen, hogy csak akkor megyünk, ha én megszervezem. :S
Mondtam, hogy járjunk el táncolni - társastánc -, hogy a lagzira profin menjen, plusz akarunk nyitótáncot, és előbb meg kellene ismerni a tanárt, mielőtt a sok pénzt odaadnánk neki...
Javasoltam, hogy hetente járjunk el úszni, mert kellene egy kis mozgás. 200 méterre tőlünk megnyílt egy uszoda kb egy hónapja. Szerinted hányszor voltunk????
Szia!
Nem mamapótlónak tekint, csak szerintem szokatlan neki, hogy nem arra vágyok, mint az anyja.
Legalábbis nem igen emlékszem olyan hétvégére, amit ő nem a nagyszülőknél töltött volna, és páromnak fura, hogy én máshova is akarok menni :S
Soha nem hallottam tőle még azt, hogy elment volna a barátnőivel fagyizni, vagy sütizni, és páromnak szokatlan, hogy nem ő áll a figyelem központjában, mert én bizony otthon hagyom egyedül, ha nem akar velem eljönni :)
Köszi, elolvasom majd!
Meglestelek a meskán. Azta milyen türelmed lehet.:) Remélem sikerül eladnod őket.
:))))
Gondolom már nagyfiú!
Szorítok nektek, hogy a tündérmese valóra váljon!
Ám azt finoman tényleg értesd meg vele már így az elején, hogy Te nem egy mamapótló vagy, hanem a párja, s az egy kicsit más kategória egy kapcsolatban!
Amíg ezt kívánja! Én is örülnék az ilyen kívánságoknak.:) Tényleg jobban van Bence?
Köszi már jobban vagyunk. Szerintem jót tett a kis aktív mozgás.:)
Most hívott telefonon.
Azt hiszem, azon kaptunk össze, hogy olyan természetesnek veszi, hogy egyszerűen átveszem az anyukája helyét olyan szempontból, hogy ugyanazt csinálom, mint ő. Vagyis mániákusan takarítok, főzök, és közben nem megyek sehova, és elfelejtek élni.
Én viszont arra vágyom, hogy néha kimozduljunk....
És hiába mondom neki, egyik fülén be, a másikon ki... :S
Jó reggelt! MA ügyi voltam, már megjártam az iskolát is. Bence reggel úgy ébredt, hogy szeretné, ha hétfőn én kísérném, pénteken pedig az apja. Legyen meg a kívánsága:-))
Sajnálom Myrthil, de remélem estére már szent lesz a béke köztetek!
Anna hogy vagy?
Köszi BAbu, én is a kedvenceim között tartalak számon. Tegnap három medált csináltam gyöngyből, ma készítem hozzá a láncokat. MAjd benaplózom, mikor elkészül.
Oké!
Jó lenne végig gondolni, mi is történt, mert én magam sem tudom :S
Sziasztok!
Nagyon magam alatt vagyok :(
Gáborral csúnyán összevesztünk megint. Most annyira, hogy nem is beszélünk, és külön aludtunk... :S
Reggel is úgy eljöttem, hogy mire ő felébredt, én már nem voltam otthon. Igaz, 20 perccel korábban értem be dolgozni, de nem érdekel.
Anya tojássárgáját kevert ki kristálycukorral torokfájásra. Fú, nagyon szerettem, a szülinapom reggelén mindig azt kértem nasinak:) Igaz, kalóriabomba a javából.
Amit mesélt még: libazsír a forró tejbe, valamint zsírt kenni a mellkasra és rá 28 dunyha. Ezeket azért nem próbálnám ki:D