Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Van még itt valaki? Nagyon büszke vagyok a kicsi fiamra, ma négy ötöst és egy négyest hozott a suliból. A nyelvtan dolgozat egyedül neki lett ötös az osztályból, és a külalakja is ötös alá. A tolbamondásban egyetlen hibát sem vétett, szóval megtérül a gyakorlás:-))
Most írjam, hogy lelövöm őket??? :DDDDD Vagyis fellövöm a pizsit nekik? :))))
Jobban vagytok? Dátha?
ÖÖÖÖÖÖÖ, ez az elteszem láb alól kemény :DDD
Szia mindenkinek amúgy :]
A tésztára majd kérdezz rá náluk (bár, ha mézeskalács mehet...).
A gyereket kellett átiratnom másik suliba. Még folyamatban van, de leterhel agyilag.
Elteszem a csajokat láb alól, zuhizok és jövök!!!!! Addig nem lelépni!
Én a horgolásra és a tésztára gondoltam.Abban jó vagyok.Most megyek mosogatni meleg a víz.Puszi.
Ne tedd, mert megharaplak, és az már komoly probléma lesz!!!! ;) :)))
Beletemetkeztem a problémáimba!!
Csókolom, csókolom, hát hol tetszett járni??????
Ja! :))) Azt hittem, hogy otthon valamit csinálni, mint a turi. :))))
Ki lehet írni! :) Ha a Vatera, meg a többi mehet, akkor gondolom ez is. ;)
Arra a boltra ahol te is árulsz.:D))Csak nem tudom ki lehet e írni.
Boltozni? Milyen boltra gondoltál?
sajnos csak fél évet tesznek rá.Ahogy állunk ez is jó.Muszáj gondolkodni is néha.Annyi bajunk volt .Jó lenne egy kicsit haladni is.A fiúk is vágynak dolgokra.Szeretnék én is boltozni ,de ezeket kell előőb letudnom.Mellette dolgozom is .Így nem megy gyorsn.
De sikerül mindent elintézni, haladsz, az a lényeg! Jó, hogy ez a ráterheléses dolog eszetekbe jutott!
Kezdem unni a szaladgálást.Már csak a mákba kell mennem egy papírért az önkormányzattól akarok beiskolázási segélyt kérni.Meg a végrehajtóhoz a nem kapott gyerektartást rátetetem a volt anyós házára (már meghalt üres a ház)és kérem az árverezésdt.Mindíg van valami ,nem tudok annyit itt lenni mint szeretnék.
Sikerült elintézni úgy tűnik.Már csak a jövő hetet kell várni.Első este nyakig merülök a vízbe és ázom egy órát.
Nézegettem a képgalériát, nem tudom, ti szoktátok-e.
Harcsacápa adatlapján ez áll:
Szeretem a természetet.Mindenre lövök amire lehet.:))))
:DDDDDD
Jövök és sehol senki???? Ne már!!!!
Mindenkinek kellemes hétvégét! Betegeknek jobbulást! Csüggedőknek kitartás!
Szívből kívánom nektek, hogy a számotokra legjobb döntést tudjátok meghozni ez idő alatt!
Felhívott, ő nem úgy értette, ő nem akarja, hogy elköltözzek stbstb
Szóval megegyeztünk abban, hogy 3 hétre hazamegyek, ha akarunk találkozunk, ha nem nem. És minden kiderül.
Bocsi, vagyogatok, csak sok a meló :S
De jó! NAgyon csípem a palit!
Megyek lányok, mert ezer a dolgom. Este pedig megyek előadásra (Ranschburg Jenő tartja), már alig várom!!!!!!!!!!
Helyes!!!!
Kíváncsi vagyok mit reagál majd rá.
Ezt látom csak megoldásnak. Meg ki kell használom, hogy itt van tesóm, aki segít nekem.
További ajánlott fórumok: