Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
De nagyon irigyellek!
Azt hiszem,ha az enyém hazajön,elpateroljuk a gyerekeket anyuékhoz,akkor én is úgy kifacsarom,hogy csak na!:DJelen pillanatban azzal is beérném,ha jó erősen magához szorítana!:(
Ez nagyon jól esett!:D Köszönöm!Átadom a többieknek is!
Örülök,hogy tetszenek a műveim!Gyermekeim fotózták egymást,és a nyáron készült képek is rajta voltak még a fényképezőgépen,azokat tettem fel!
A fogyis naplómat töröltem!Sajnos abbahagytam a fogyókúrát!
Lucának az előbb volt egy beszólása:Zsófinak fáj az ujja,erre Luca mondja neki,akkor levágjuk!:))))
Te, ha ebben az évszakban a gólyára várok rosszul járok mind elrepültek Afrikába:oDD
Bábozni megy! Szuper csaj!
Egyszer olvastam a sárga angyalokról, akik mennek a betegek lelkét ápolni a kórházakba! Minden elismerésem nekik és Nikinek és a csapatának is!!!!!
:DDD Aztán majd száll a gólya arra felétek? Szegénynek nehogy befagyjon a hátsó fertálya!!!!
Milyen ügyes vagy! A falvédők szuperek! Látom bővítetted a fotóidat is! :)
itt vagyok cssak zuhanyozni voltam
Én meg azUramat facsarom ki este:oDD
Nemsokára megyek a kórházba,de addig is benéztem egy kicsit!
Sziasztok!
Babu!Kislányodnak sok-sok gyógypuszit küldök!Felraktam a képeket a naplómba a kreálmányaimról!
Gabriella!Hajrááááá!:D
Oké, hogy ingyen, de ha nem indul egyáltalán? :( Egy barátnőm is a vasútnál dolgozik (Bp.-en), ő szokta mondani, hogy nem tudja sokszor ilyen esetben érdemes-e elindulnia dolgozni.
én veszélyes ???? ááá dehogy .
Hát nem hiszem ,hogy Pest Miskolc között lenne busz.Egyébként én sem voltam mert egész nap szaladgáltam gyógyszertár,okmányiroda,tigáz stb.Meg nekünk a vonat ingyen van ezért jobb a vonat.Holnap leszek majd.Puszi de most már mennem kell.
Terhes ugyse lehetek :) ugyhogy nem agódok csak egy kicsitnehogy valmit összszedjek .
Szia! Jó sokáig voltál!!!!
Jól hangzik ;)
Én megyek lányok...
Sziasztok!
Veszélyes nőszemély!!!!:))))
mindenesetre letámadom hogy csak na :)))és roszkislány leszek nem hagyon hogy védekezni se :)))most arra vágyok hogy védekezés nélkül részesítsek a kegyeimben egy pasit :))))
Neeeeem! Voltam délelőtt, aztán dokihoz, aztán megint voltam, ebéd Dorkával, olvasás (mostmár megint fáj a torkom, kár volt olvasni...)
Busszal nem tud jönni?
Szia!megint kiszámoltad mikor megyek?Állítólag éjféltől,tegnap ez volt az utolsó hír.Nem örülök neki mert Ádám nem tudom hogy jön haza Pestről.
:)))) kifacsarod??? :))))
Szia! Várható, hogy lesz sztrájk? Mostanában nem néztem a híradót...
Van itt egy új betegápoló fiu elég csini. beszéltem vele ugy vettem észre hogy tetszek neki:)) hogyha sikerül akkor valami félreeső helyen ahol nem látnak meg letámadom egy "randevú erejéig" :DDDDD
Gabi, még jó, h nálatok normálisak az emberek =)
Dancingqueen, igen, mostanában havaznak engem is ezerrel... de benézek, ígérem... amúgy jól vagyok, köszönöm kérdésed =)))
Te? Leszokás hogy megy?
Akkor kipihented magad.Én majd holnap reggel 8-ra érek haza.Addig meló .Persze ha szrájkol a máv akkor nem tudom mikor érek haza.
mivel nem aludtam semmit az este kb negyed 2kor keltem fel de rendesek voltak a dokik is mert hagytak aludni:))).
Jól megjártad.Mit csináltál ma?én ügyintéztem azért is tudok ilyen keveset itt lenni.
További ajánlott fórumok: