Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Erre mondják, hogy a hazug embert könnyeb utolérni, mint a sánta kutyát! Szertintem ha megnézitek lesz ilyen nevű ember, már tanult a múltkoriból!
Honnan vetted, hogy neked szól? Én Gabinak írtam!!!! Akkor mostmár tuti te vagy Gabi!! Különben nem foglalkoztál volna vele! Tudod: Akinek nem inge ne vegye magára! Bejött! Általánosságban írtam! Nem a te válaszodra reagálatm! Ezt elnézted rendesen...
mindig is szigeti ferenc voltam és az is maradok. nem szokásom másnak kiadni magam.
HAmarosan én is nyugodtan fogok kérdezni, méghozzá nagyon sokat;)
Te viccelsz???
Én ugyanolyan jófej törzstagnak tartalak mint akárki mást uitt! Csak sokszor csak beköszönsz és el is tűnsz.
Örülök hogy itt vagy velünk....ígérem oda fogok figyelni rád, és mégegyszer ne haragudj!
most nem azért hogy sztároljam magam, de marha jól haladok...még van két képem...de szerintem még párat kiretusálok, de még ma tutira végzek! és olyan marha jók lettek...minden szerénytelenség nélkül. Tegnap nagyon elkeseredtem, de ma új erőre kaptam!
Semmi gond:-)))
Tudom,hogy velem ritkán találkoztok,és nem sokat beszélgettünk,nem is ismertek,de akkor szeretném kérni,hogy nyugodtan kérdezzetek bármit,szívesen válaszolok:-)))))
Én őszinte ember vagyok,talán túlságosan is,és látom,hogy nehezen fogadtok el,gondolom azért,mert nem jövök annyit.
nincs ilyen célom én csak beszélgetni akartam .
Ügyes voltál!!! Akkor ezek sikerültek legalább! Örülök!
Ezt a sztorit elmeséltem a férjemnek...te milyen oldalra lépnél fel??? Vagy hova írnál először...mikor ezt elmeséltem kiröhögött.
Bár nem minden férfi egyforma!
Ne írj ilyeneket! Pont ez volt a célja!!!
Tényleg bocs, ne haragudj
Tényleg nem emlékszem, valószínű elsiklott felette a figyelmem.
Most nincs a saját dokim, ezért december 30.-án rámraknak egy hordozható EKGt 24órára és másnap kiértékelik. Az fogja eldönteni, hogy belgyógy vagy kardio. De legalább a kaeácsonyt megúsztam:)
Te, hogy vagy? inkább az érdekel.
NEM VAGYOK ÉS SOHA NEM IS LESZEK GABIKA HA TUDNI AKAROD AKKOR SZIGETI FERENC VAGYOK SZEGEDI LAKOS CSONGRÁDI SUGÁRÚT 104BEN LAKOK.HA KELLA TELFONSZÁMOMAT IS MEGADOM VAGY HÍVJ FEL MESSENGEREN AZT IS MEGADHATOM . AKKOR LEGYETEK BOLDOGOK MAGATOKKAL ZAVARJATOK EL MINDENKIT AKI PIIT IS MÁSABB MINT TI .
És erre legjobb férfiként a "legyünk barátnők" felelt meg:) Édes:)
Akit már említettem, hogy "öngyilkos lett", utána a barátja nevén vette fel a kapcsolatot velünk, utána egy tök idegenként próbálkozott(aki ugyanott lakik és hasonló az érdeklődési köre) végül visszajött a nevén, hogy valaki visszaélt vele és a nevében hazudozott. Légyszi hagy ne kelljen ezen a 4 fázison átmennem megint. Rém kimerítő volt nyomozgatni...
Beköszöntél,és kérdezted Tőlünk,hogy vagyunk....
Erre válaszoltam,hogy én köszönöm jól és TE?
Mit nem értesz?:-))))
megprbálom elaltatni manót...jövök
most jön majd az hogy téged senki nem szeret?
:)))) Ez most nem jön be! Már megismertünk! Tudom, hogy a fórumot szeretnéd szétbomlasztani, de ez nem fog sikerülni!
Így indult, de sajnos elrontottad 1x.
a stílusodat nem tudod eltitkolni.
lányok lehet hogy a feri gabi? vagy a gabi feri? hmmm ki érti ezt.
Nekem elment most mindentől a kedvem:o(
További ajánlott fórumok: