Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ha problémád van, és másnak esetleg hasonló a baja, de sokkal intenzívebb... sokrétűbb... vagy csak más... az ember hajlamos a más problémáit is még odaképzelni a sajátja mellé.... és ez nem jó. Nekem pl. ha párkapcsolati problémám van, nem olvasok olyan fórumokat, ahol sorstársakra lelhetek, mert akkor még hozzáképzelek egy csomó egyéb bajt is a sajátomhoz. :o)
Jól van! Te tudod, meg a doki se mond biztos hülyeséget! Azért sajnálom! :(
Csak átmeneti karácsonyi napló volt. Lenne egyébként miről írnom... a szerető-topikokba íróknak nagyon tanulságos lenne. :o))
Hja, és nem kávézom... már több mint fél éve, és sokkal jobb a közérzetem. :o) ... csokika jöhet! :o)
Édes vagy ti is nagyon hiányoztatok, de jobban voltam net nélkül nem veletek van a baj hidd el.Az én fejemben van káosz és tényleg ahogy camea írta én sajnos magamra veszem más problémáit.Leírtam a naplómban hogy állunk most és benézek majd, de ritkábban.
nekem épp erőt ad, ha tudom, hogy másnak próblémája van, és ő harcol ellene.
De mindenki más.
Én már unni sok rizs! Rászokni krumpli!
És velünk nem "beszélhetsz"????? Ekkora marhaságot! Akkor a többi embertől is el vagy tiltva?! Pedig hiányoltunk!
Én Kína jönni és enni sok rizs! :D :D
Értem.... egyszer régen én is javasoltam valakinek, akinek problémái voltak, hogy NE OLVASSON FÓRUMOT! Nem szabad terhelni magunkat más problémájával, és urambocsá a saját életünkre is bevonni azokat a más bajait.
Teljesen érthető! .... akkor pusza, és egészséget, vidámságot, harmoniát Neked.
Gondoltam küldök a gépednek egy kis koffeinbombát, hátha feléled, de eltűnt a naplód! Pedig szivecskés kávé lett volna sok-sok csoki szivecskével!
Nem a cégnél van gond, hanem a pszichológus ezt tanácsolta egyenlőre és megfogadom neki, mivel ezért járok oda, hogy segítsen.
Az lenni jó! Szintén jönni Kína? Én születni ott, lenni kis aprócska ferde szemecske! :)
.... meddig? Végleg? .... hogyhogy a naplódba írhatsz, de fórumba nem...? ... nem értem....
El kell, hogy köszönjek tőletek felsőbb utasításra le lettem tíltva a netről a naplómban írom a történéseket továbbra is és a privikre is szívesen válaszolok.
... én is kukkolok! Hastánc dvd-ket akartam tölteni, erre azt mondja, hogy nem vagyok elég free :o))) Egy nap egyet tudok csak munkahelyről. Nemtom miért, otthonról akármennyit tudunk. :o(
Én lenni még egy picit! :-D
Hát senki kerek e fórumon?
Sziasztok! Jó reggelit mindenkinek! :)
Szép jó reggelt mindenkinek!!!! :D
Jó reggelt, sziasztok! :o)
Ma dolgozom ismét. :o) Gyalog jöttem, mert a Keeeeedves (vagy mi?) nem tud felkelni az ágyból. Torka fáj, taknya-nyála egybefolyik, és tegnapra beállt a dereka is. ... és soha nem hiszi el nekem senki, hogy Isten nem bottal ver, de ver! :o)))
Már láttam, sőt meg is van, imádom én is!:)
Rendben! Jó éjszakát! Puszi!:)
Lányok én viszont most elköszönök, mert alig birom a szemem nyitvatartani.
Jók legyetek puszi%!
ÓÓ én ebben szonte biztos vagyok.
Háát annyira még ő nem élvezi, inkább csak én! :) De néha egy-egy állathangra vagy énekre odafigyel már.
Az klassz! Akkor többszörösen leköti:)
További ajánlott fórumok: