Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Én is megébredtem éjjel 1-kor,azt hittem,a gáz aludt el a konvektorban,mert félálomban hallottam valamit,de most hogy így mondjátok,lehet,hogy a tetőről zúdult le a hó,és arra riadtam fel!
Viki!Remélem a kórházban "kitalálnak valamit",hogy végre jobban legyél!!!Nagyon jó lenne már azt hallani,hogy jól aludtál,nincs rohamod,panaszod!!!!Hogy jobban vagy!!!!
Lányok dekopázsolt itt már valaki közületek?
Csak azért kérdezem, mert a Manó szobájáa akarok képet6képeket készíteni, és akarok hozá faanyagot leszabatni, de fogalmam sincs hogy mekkora a szalvéta mérete
Hááát nekünk sem volt valami kellemes az éjszakánk, de ilyen előfordul!
Manó most alszik.
Igen,iparművészeti szakközépiskolába szeretne menni!:)
Nem akarsz oktatásügyi miniszter lenni?:DD
Tökéletesen igazad van!
Fiaméknál is a tanár gáz,bár a fiamnak valóban nincs kézügyessége!Nem is szeretett soha semmivel bíbelődni!
Üdv, hiányoltalak tegnap!:)
Te ne! Majd a macskák elvégzik a piszkos munkát;)
Oh köszi, de aranyos vagy!
Az éjszakám döcögősen ment, most is nagyon késő(hajnaltájt) sikerült befájdalomcsillapítózva elaludnom, de utána végig aludtam.
És Te? Picur?
Még szivattyúzom az orrát, köhög ahogy felkel. Szerintem nyitva a szája (könnyebben kap levegőt) és kiszáradhat a torka. A gyulladás már jön le (afta).
Nem az időjárás miatt nyűgös Ábel? Most melegebb van.
Képzeljétek, sikerült edző partnert találnom a futáshoz! Ma mentünk volna először :)
Erre meg nekiáll az eső esni :(((
Oksi! Valamit csinálj, aztán felpakoloj jópárat, van amit direkt neked szedtem le:)
Hogy aludtál?
Hááát ez csak természetes, törsztag vagy itt, és éreztem hogy valami nincs rendben, de nem néztem tegnap egész nap tv-t úgyhogy erre nem számítottam. Azt hittem Ófikával van valami. Tényleg hogy van?
Semmit nem aludtunk, Ábel 1,5 óránként kelt ordítva, nem tudom mi volt vele. Aztán bement hozzá az apja, jól behergelte magát, aztán mentem én, úgy hüppögöt szegénykém, alig tudtam megnyugtatni! Nem tudom mi lehetett a baj. De már nem is keresem az okát.
Köszi, hogy gondoltál rám! :)
Megvagyunk. Most van internet, meg áram is (az csak néha ment el szerencsére).
Rosszul aludtál? Akkora marhaságokat álmodtam össze-vissza, hogy kész kéjmámor volt, mikor Ófika felkelt 5-kor. Néztünk mesét, aztán nemsokára megy aludni. Tegnap leraktam 8 körül aludt másfél órát, aztán délután is egy órát kb. Ilyen se volt mostanában. :)
Egész nap és az éjszaka is nagy robajjal esett le a felgyült hó a tetőről. Gondolom emiatt se tudtunk normálisan aludni.
Mostmár alsóban kompetencia alapú az értékelés, vagyis nincs jegy, csak szöveges értékelés, először nem értettem, de mostmár tudom hogy hasznos.
A jegy egy adott lelkiállapotot takar - mind a tanár, mnd a gyerek részéről .- és nagyon sokszor nem a tudást!
Hülyeség szerintem is!
Este itt is fújt rendesen!
Gondolom nem könnyű eldönteni mit szeretne kezdeni magával.
Sziasztok!
Pocsék hangulatmon van, semmit nem aludtunk, fáj a fejem, úgyhogy nem nagon rontom a légkört, visszaolvasok.